Gastro Sushi Arnhem

Arnhem VERKOCHT

Overview

Prijs
Arnhem VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Gelderland , Arnhem

Beschrijving

GASTRO SUSHI IN ARNEHM TER OVERNAME AANGEBODEN

DOOR UW HORECA MAKELAAR

Het is geen grap, maar het is inderdaad een cadeautje. In de nieuwe wijk Schuytgraaf in Arnhem is per direct Gastro Shuhi ter overname geboden en wel tegen een zeer vriendelijke prijs. Vriendelijk? Meer een cadeautje. Voor een prijs van ongeveer € 35.000,- kunt u namelijk de eigenaar worden van deze zaak.

WIJK SCHUYTGRAAF IN ARNHEM

De wijk waarin Gastro Shuhi zich bevindt, is de nieuwste wijk van Arnhem. Met ruim 35-duizend inwoners en binnen paar maanden worden nog eens voor 7-duizend inwoners woningen geleverd. Kortom met circa 42-duizend inwoners met midden en hoge inkomen is de wijk een van de beste wijken van Nederland waar je als horeca ondernemer zich moet vestigen. Niet voor niets is ook de grootste pizza keten Domino’s in dit winkelcentrum gevestigd.  Zaken doen in deze wijk betekent gegarandeerd veel omzet en dus veel rendabiliteit.

GASTRO SHUHI 

Gastro Shuhi is door privé omstandigheden van de huidige ondernemers in de verkoop gezet. Het is een zaak die geschikt is voor diverse formules: Shushi, doner/shoarma, wok, grill enz. De huidige ondernemer is bereid een redelijk bod te accepteren.

-Huur: verhuurd

-Aantal zitplaatsen: circa 30

-Aantal zitplaatsen terras: ruim 50

-Grootte: 50 vierkante meters

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos