RESTAURANT IN CENTRUM ENSCHEDE

Restaurant in Enschede

Overview

Prijs
Restaurant in Enschede
Contactpersoon
abraham tunc
Telefoonnummer
0618710008
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Huur
Status
Beschikbaar
Lokatie
Enschede , Overijssel

Beschrijving

Restaurant Atrium in Enschede is per direct ter overname aangeboden door Uw HorecaMakelaar.

Enschede is met circa 150.000 inwoners de grootste stad van de regio en heeft zich enorm ontwikkeld als horeca stad. Een universiteit en een hogeschool in de stad levert de horeca heel veel gasten.

Restaurant Atrium bestaat sinds 1977 en is een begrip in Enschede. Het is gesitueerd op een van de pittoreske straten van de stad.

De hoofdhuurder van het pand waar deze zaak zich bevindt, is bierbrouwer Grolsch. De brouwerij is bereid om zowel de huur van het gebouw als de overname van de inventaris aantrekkelijk te maken voor een toekomstige ondernemer. Voorwaarde voor de brouwerij is dat de toekomstige ondernemer met het juiste plan komt om dit restaurant een zonnig toekomst te bieden. Het is voor de brouwerij belangrijk dat toekomstige ondernemer met een concept komt, dat vertrouwen geeft.

GEGEVENS:

-Huur van het pand en overnameprijs van de inventaris: nader te bepalen. Voor de juiste ondernemer is heel veel mogelijk.

-Aantal zitplaatsen: circa 100

-Terras: 28 zitplaatsen.

-Tuin: ongeveer 20 zitplaatsen.

-Woning: aanwezig

DISCLAIMER:

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos