BISTRO IN DE STAD VAN DE FRUITCORSO IN TIEL

Overview

Contactpersoon
Abraham Tunc
Telefoonnummer
0618710008
Verkocht
No
Contract
Te Huur

Beschrijving

Ter overname aangeboden door Uw HorecaMakelaar Restaurant-Bistro 1852. Het is gelegen op een mooie A1 locatie in het kloppende hart van het horeca-gebied in Tiel.  Dit restaurant kan op korte termijn voor een zeer schappelijke prijs aan de juiste persoon overgedragen worden.

Tiel is een van de oudste steden van Nederland: de plaats stamt uit de periode 850-1100. De gemeente telt ongeveer 42.000 inwoners. Jaarlijks worden in september de landelijk bekende evenementen Appelpop en het Fruitcorso gehouden. Met een bezoekersaantal van ruim 300.000 is dit, op de Nijmeegse Vierdaagse na, het grootste evenement van Gelderland. Deze evenementen leveren de horeca veel bezoekers op. Tiel is uitgegroeid tot het centrum van de region. Veel mensen uit de regio maken gebruik van de voorzieningen die Tiel te bieden heeft zoals winkels, scholen, ziekenhuis Rivierenland, schouwburg en filmtheater Agnietenhof.

GEGEVENS

Bestemming

Lunchroom / daghoreca / avondhoreca.

Zonder al te veel investeringen kan de zaak omgetoverd worden tot diverse concepten: grand-cafe, Franse keuken, Aziatisch restaurant, mediterraanse keuken, Zuid-Amerikaans concept, lunchroom enz.

Zitplaatsen

Binnen beschikt het object over ca. 80 zitplaatsen.. Het terras aan de voorkant van het pand beschikt nu over circa 25 zitplaatsen.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie

Nader te bepalen. Gelet op de privé omstandigheden van de huidige ondernemer kan de zaak ‘bijna’ gratis’ overgenomen worden. Het is voor de juiste person volledig te financieren.

Huur

Huurprijs € 2500,- exc btw per maand. Mogelijk is voor de juiste ondernemer een lager huur af te spreken.

Het betreft een huurovereenkomst conform 7:290 BW Winkelruimte en overige bedrijfsruimten aangevuld met standaard horecabepalingen.

Betaling huur

Per maand vooruit.

Waarborgsom

3 maanden plus BTW.

Bruikleen

Geen. Alle inventaris is eigendom en zit bij de overname inbegrepen.

Technisch

Het pand en inventaris zijn in goede staat.

Personeel

Geen personeel overname.

Inrichting

Inrichting is in goede staat en kan voor diverse concepten gebruikt worden.

Verplichtingen

Wel verplichtingen met brouwerijen.

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Centrum Enschede
Horeca overname
Zavor coffee & cookies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos