Grill Restaurant Westervoort

Westervoort VERKOCHT

Overview

Prijs
Westervoort VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Lokatie
Nederland , Gelderland , Westervoort

Beschrijving

Restaurant Hollywood door Uw Horeca Makelaar aangeboden

Pizzeria, shoarma, steakhouse. grill

Restaurant Hollywood bestaat maar liefst al 30-jaar en is een begrip in Westervoort. De twee compagnons zijn op leeftijd en willen andere uitdagingen aangaan. Voor de juiste ondernemer is dit een uitgelezen kans.

Gemeente Westervoort

Westervoort ligt in de provincie Gelderland. Westervoort ligt ten zuidoosten van Arnhem; noordelijk van de Nederrijn, oostelijk van de IJssel, precies waar deze zich afsplitst. Het is van origine een heerlijkheid met de ‘Heer van Westervoort’ aan het hoofd. De gemeente maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. Sinds december 2011 heeft Westervoort – na een tussenperiode van 75 jaar – opnieuw een treinstation. Westervoort vormt samen met de gebieden van de gemeenten Zevenaar en Duiven de streek De Liemers die totaal bijna 84.000 inwoners telt

Gegevens Hollywood

Het restaurant Hollywood ligt op een unieke lokatie en is een begrip in de stad. Iedereen in Westervoort heeft wel eens hier gegeten.

-Vraagprijs: Verkocht

-Omzet: Op aanvraag

-Aantal zitplaatsen: ruim 160

-Aantal zitplaatsen terras: 24

-Rookruimte aanwezig.

-Kinderspeelplaats aanwezig.

-Parkeerplaats aanwezig

-De huur: 2450,- euro inclusie BTW

-Geen personeel overname

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos