A-locatie Bussum VERKOCHT

Bussum VERKOCHT

Overview

Prijs
Bussum VERKOCHT
Contactpersoon
Frans Wagenaar
Telefoonnummer
085 200 62 45
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Bussum , Utrecht , Noord-Holland

Beschrijving

In het hartje van mooi Bussum staat via www.uwhorecamakelaar.nl dit zeer goed bekende afhaal pizza restaurant te koop. El Verano Afhaal & Bezorg Pizza restaurant is al meer dan 45 jaar een begrip in ‘t Gooi. De lekkerste pizza’s worden hier vers bereid. Het deeg wordt nog naar authentiek recept bereid en gekneed. Er kan zowel worden afgehaald als bezorgd. Dit gebeurt met de scooters die de pizza’s warm en tijdig op de juiste bestemming bezorgen. De wijk grenzend aan de Herenstraat staat erg goed bekend. Studenten, tweeverdieners, gezinnen en ouderen wonen hier samen en hierdoor is er een brede doelgroep voor handen. De huur is zeer interessant die met €1475,- incl BTW en inclusief gas & water meer dan gunstig is te noemen.

De service is meer dan goed gezien de positieve recensies op oa thuisbezorgd en google. Dit kan ook bijna niet anders, want de eigenaren leggen al hun passie en energie voor horeca in dit bedrijf.

El Verano is ca 90m2 groot qua oppervlakte. In de basis is het geen restaurant waar je gaat zitten, maar doordat het zo gezellig binnen is, is dit wel mogelijk. Er zijn 3 tafels met 10 stoelen en ook aan de raambarren is het gezellig kijken naar buiten waar Bussum voorbij flaneert.

Deze zaak biedt zeer goede mogelijkheden voor creatieve ondernemende ondernemers die de thuismarkt verder willen veroveren. De zaak is instapklaar en investeringen zijn vrijwel niet nodig om de zaak voort te kunnen zetten. Wellicht hier en daar een lik verf, maar dat hoort er bij en is naar eigen keuze en inzicht verder vorm te geven.

Volop kansen dus in het levendige Bussum in het hartje van ‘t Gooi.

Ik maak graag een afspraak voor u om de zaak te bezichtigen en mocht u interesse hebben, neem contact met mij op via 030-2378060 of via frans@uwhorecamakelaar.nl Wanneer u op onze site uw gegevens achterlaat neem ik zsm contact met u op.

Ciao a tutti i benvenuto a El Verano

Gastvrije groeten,

Frans Wagenaar is uwhorecamakelaar

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos