Centraal Station Baarn VERKOCHT

Baarn VERKOCHT

Overview

Prijs
Baarn VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Utrecht , Baarn

Beschrijving

Omgeving en functie:

Met trots presenteert www.uwhorecamakelaar.nl een vorstelijke locatie. Direct naast het meer dan charmante station van Baarn is sinds 2 jaar een splinternieuwe locatie gevestigd van Piepers en Pepers. De lekkerste broodjes, pastagerechten, snacks, vers gemaakte frites (dagelijks zelf vers met de hand gemaakt), sappen, drankjes etc., worden hier geserveerd door een enthousiast team van medewerkers. Ook de ondernemers zelf staan in de zaak en zijn inmiddels een begrip geworden in Baarn. Ze willen er niet teveel over kwijt, maar diverse prominente inwoners van Baarn bestellen graag 1 van de favoriete gerechten of snacks vanuit deze mooie en super gelegen locatie. De locatie ligt op de hoek en de ingang van het fietstransferium. Dagelijks meer dan 4500 passanten per fiets, e-bike of scooter die overdag trek krijgen en in de avond bijvoorbeeld bestellen of direct voor onderweg al iets meenemen.

Baarn/ Soestdijk is de plaats van het voormalig Paleis van koningin Juliana en Prins Bernhard. Het paleis en Baarn zelf hebben o.a. een grote aantrekkingskracht op dagjesmensen en toeristen. Veel mensen fietsen in dit mooie dorp, scholen inclusief doelgroepen op steenworp afstand en zicht op het Amaliapark. Met meer dan 40.000 inwoners een heerlijke plaats om te wonen, werken en te ondernemen.

Indien u de trotse nieuwe eigenaar wordt van deze vorstelijke toplocatie, kunt u gebruik maken van deze succesformule door de naam voort te zetten. Deze uitingen en naamgevingen zitten bij de verkoopprijs inbegrepen evenals de professioneel ontworpen website en alle uitingen. Het staat u uiteraard vrij om een andere formule neer te zetten.

De zaak kent een uitstekende omzet en een bijzonder lage huur. U lift mee op de gunstige voorwaarden van de NS, waar de locatie van wordt gehuurd. Ook worden gas, electra en water via de NS afgenomen en ook hier maakt u gebruik van het enorme schaalvoordeel van de NS. De winstmarge ligt hoog. Het is een instapklare succesformule op een fantastische locatie.

Locatie en doelgroep:

Het pand is gevestigd aan het stationsplein 66A. Het pand ligt op een hoek, ingang fiets transferium ziet er nieuw uit. Deze locatie is twee jaar geleden casco opgeleverd en ingericht. Dit betekent dat alles vrijwel nieuw is en voldoet aan de laatste standaarden en voorwaarden. Werkelijk alles is tiptop ingericht en alle aansluitingen, elektra etc zijn geheel nieuw geïnstalleerd. Wanneer u op een lekkere zonnige dag op het terras gaat zitten, genietend van een lekker broodje met een drankje erbij heeft u zicht op het komen en gaan op het stationsplein. Alleen dat is al een vorstelijke ervaring. Als u wilt mag u zwaaien naar de vertrekkende of aankomende reizigers en voel u vorstelijk voor een dag.

De doelgroep bestaat uit een zeer divers publiek. Zowel zakelijk, reizend, toeristisch, sportend, studerend kan elkaar hier moeiteloos ontmoeten. Deze locatie is ook gespecialiseerd in gezonde en vegan maaltijden en ook dat spreekt diverse doelgroepen aan.

Deze locatie is volledig coronaproof en de omzet dus vrijwel gegarandeerd aangezien er naast zitgelegenheid, bezorgd en of afgehaald wordt.

Met recht een toplocatie in vorstelijk Baarn, met klasse, historie en veel omzet”potentieel”.

Overnamemogelijkheid:

Naast de overname van deze vorstelijke locatie is de exploitatie inbegrepen inclusief de overname van interieur, inventaris & goodwill. De naam Piepers en Pepers kan en mag gedragen worden indien de nieuwe ondernemer de naam en formule wil voortzetten. Het is een sterke formule welke direct een vers uitstraling heeft, maar het is ook heel goed mogelijk om zelfstandig onder een eigen naam een andere formule hier te vestigen.

Object informatie:

Totale oppervlakte: ca 70 m2

Verdienend oppervlak horeca: ca 10 m2

Aantal zitplaatsen: 6

Terras aanwezig: Ja, met zicht op station Baarn, 3 tafels, 12 stoelen. Uitbreiding mogelijk.

Vergunning: Conform huurcontract Horeca 1

Staat: voldoet aan alle eisen en normen, electra, nen, gas

Concept: Vers gemaakte frites, pasta’s, broodjes sitdown, afhaal en bezorgen

Financiële informatie:

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris VERKOCHT

Omzet: op aanvraag

Huur: € 542,- excl btw

Overname personeel: nee

Brouwerij/leaseverplichtingen: nee

Aanvaarding: in overleg, spoedig is mogelijk

Vergunning Exploitatie vergunning conform huurcontract horeca 1

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Midden in vorstelijk Baarn, gratis parkeren voor de deur, 2 jaar geleden casco opgebouwd, een sterke “brandname”, zicht op het Amaliapark. Dit is een unieke kans om op een unieke locatie, zonder concurrentie deze sterke formule voort te zetten of een eigen formule te gaan voeren. Dit soort locaties komen maar zelden voor exploitatie beschikbaar. Deze locatie is een echte buitenkans om een kant en klaar afhaal en bezorgrestaurant, met sitdown mogelijkheid en terras te bemachtigen in het prachtige vorstelijk Baarn.

Op deze locatie zijn legio horeca afhaal en bezorgformules qua F&B te vestigen en kunnen zelfs wisselende keukens gevestigd worden. De locatie verkeert in meer dan zeer prima staat en is gelegen in één van de meest koninklijke toeristische trekpleisters van Nederland.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke locatie te bezichtigen. Alle documenten zijn aanwezig mbt de huurcontracten, vergunningen etc.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Bel mij via 06-29584034, 030-2378060 of mail naar frans@uwhorecamakelaar.nl

Gastvrije groet, ik sta graag voor u klaar,

Frans Wagenaar = UwHorecamakelaar

Samen met onze opdrachtgever hebben wij alles gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk op te stellen. U kunt hier geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige “onbedoelde” onjuistheden. Dat geldt zowel voor de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben ontvangen. De locatie is meer dan een bezichtiging waard en graag verstrekken wij meer informatie, nadat wij met elkaar in contact zijn gekomen.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos