Beleggingspand A-locatie Breda €695.000,-

Breda €695.000,-

Overview

Prijs
Breda €695.000,-
Type
Beleggingspand
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Breda , Provincie Noord-Brabant

Beschrijving

Door uwhorecamakelaar in collegiale verkoop te koop aangeboden, dit beleggingspand in het centrum van Breda met veel mogelijkheden.

BELANGRIJK: Dit pand heeft de potentie voor een hogere verhuurprijs doordat er momenteel verhuurd wordt voor lagere prijzen dan in de middenhuurregeling toegestaan is (geschatte extra huurpotentie bedraagt zo’n kleine 50.000 euro per jaar!). Daarnaast zou een nieuwhuurcontract voor de Begane Grond kunnen leiden tot een hoger rendement. De totale WOZ-waarde is 603.000 Euro.

Reigerstraat 28 (WOZ: 341.000 Euro): Deze monumentale locatie, in hartje centrum Breda, wordt momenteel verhuurd aan een horeca ondernemer (broodjeszaak), maar kan leeg opgeleverd worden. De status van dit adres is ‘verblijfsobject/ pand in gebruik’. Er zijn 2 adressen aanwezig op het perceel. In de Basisregistratie Kadaster (BRK) werden de grenzen van het perceel geregistreerd op 16-10-2006.

Reigerstraat 28A (WOZ: 262.000 Euro): Dit verblijfsobject heeft de het gebruiksdoel; ‘woonfunctie’, en is momenteel verhuurd aan 4 huurders. Het adres ligt in een gebouw van het type ‘maisonnette met het subtype tussendak’. Bij de laatste meting is voor het adres het energielabel G geregistreerd. Het adres heeft als status: ‘verblijfsobject in gebruik’. Het pand waarin dit adres ligt heeft als status: ‘pand in gebruik’.

BIJZONDERHEDEN:

 • Van de eigenaar van Reigerstraat 26 wordt 15m2 gehuurd ter vergroting van van de keuken. Jaarlijkse kosten ongeveer 2.000 Euro.
 • Top locatie
 • Goed rendement

LEVERING en AANVAARDING: In overleg en huidige staat.

COURTAGE: Met de opdrachtgever is overeengekomen dat koper de courtage dient de betalen.

HUUROPBRENGST: € 46.617

VRAAGPRIJS: € 695.000 k.k.

FACTOR: 14,90

GEMEENTE: Gemeente Breda

SECTIE: A

PERCEELNUMMER: 8763

BOUWJAAR: 1900

BOUWKUNDIGE STAAT: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

STAAT VAN HET PAND: Het pand verkeert in zeer goede staat van onderhoud en is eventueel instapklaar voor verhuur en of eigen gebruik., echter wordt het object te koop aangeboden als ”As is, where is”

ZEKERHEIDSTELLING : Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor te Maastricht.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE: Rechtsgeldige koopovereenkomst is pas ná ondertekening geldig en bindend. Een mondelinge overeenstemming tussen de verkoper en de koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

voor meer info neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel : 0031 85 200 62 45 of mail naar : Info@uwhorecamakelaar.nl

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos