Délifrance vestiging Zeist €75.000,-

Zeist €75.000,-

Overview

Prijs
Zeist €75.000,-
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Utrecht , Zeist

Beschrijving

Deze top gelegen horecazaak, een onderdeel van een van de bekendste formules van Nederland wordt u door uwhorecamakelaar ter overname aangeboden.

Délifrance Zeist: Gasten genieten al meer dan 30 jaar in een eigentijdse sfeer van Franse specialiteiten en lekkernijen bij Délifrance en zo ook in Zeist. Altijd bereid met natuurlijke ingrediënten, vers gebakken en met passie geserveerd! Délifrance Zeist wordt u door uwhorecamakelaar ter overname aangeboden.

Een unieke kans om met een topbrand te werken. Nauwelijks tot geen verplichtingen aan elkaar, maar absolute samenwerking. Kwaliteit en ondernemerschap gaan hand in hand.

LIGGING: gelegen in het midden van het land in het mooie dorp Zeist. Deze vestiging ligt midden in het winkelhart van Zeist aan de hogeweg. Pal naast de voormalige V&D en thans megadrogisterij. Alle voorzieningen zijn aanwezig en de locatie is uiteraard geweldig goed bereikbaar. Daarnaast is Délifrance uiteraard een begrip en wie is er niet groot mee geworden. Vanuit centrum Zeist zit je in 5 minuten in de Zeister bossen. Dus ook na een wandeling of fietstocht bijvoorbeeld is het heerlijk vertoeven bij Délifrance. De echte joie de vivre.

PARKEREN: Voldoende openbaar zowel op straat als in de parkeergarage onder het winkelcentrum van Zeist centrum.

CONCEPT100% natuurlijk

Délifrance maakt onderdeel uit van een van de grootste molenaars in Frankrijk: Grands Moulins de Paris. Zij beheren het hele proces, van graankorrel op onze Franse graanvelden tot eindproduct. Zo garanderen zij de allerbeste kwaliteit. Zij gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten en bereiden de broden volgens authentiek Franse recepten. Dat resulteert in heerlijke lekkernijen van topkwaliteit. Dat zie je, ruik je en proef je!

Altijd vers: Kwaliteit staat voorop. Daarom bakken zij, net als de Fransen, de hele dag door vers brood. Voor het oog van de gast beleggen zij baguettes en andere broodspecialiteiten met het lekkerste beleg. Ook voor zoete en hartige Franse lekkernijen zit je goed bij Délifrance. Wat dacht je bijvoorbeeld van een knisperende croissant of een frisse tartelette met vers fruit? Zij hebben voor elk wat wils.

Ambiance Française: Lekker op z’n Frans genieten. Waan je in Frankrijk in onze restaurants. Smaakvol ingericht, persoonlijke service en de geur van heerlijk vers gebakken baguettes brengt je in gedachten naar een terras in Parijs. De vestiging ondergaat momenteel een enorme metamorfose, wordt geheel verbouwd en wordt helemaal gereed gemaakt om overgenomen te worden door een ondernemer die kwaliteit en ondernemerschap hoog in het vaandel heeft. C’est vous peut etre?

BEZORGEN: Délifrance Zeist heeft een eigen site en is uiteraard gelinkt aan de algemene site van Délifrance. Délifrance maakt gebruik van diverse “eigen” bezorgservices.

OPENINGSTIJDEN: Maandag tm zaterdag van 10:00 – 17:00, Zondag gesloten. Koper kan uiteraard zelf zijn / haar openingstijden bepalen.

OMZET: De omzet is al jaren goed en stabiel te noemen. Meer informatie omtrent de winst / verlies rekening is uitsluitend op aanvraag en na bezichtiging en kennismaking te verlenen.

HUUR: De maandelijkse huursom bedraagt € 3100,- excl btw.

PRIJS: De vraagprijs voor de overname van goodwill – inventaris bedraagt €75.000,-

REDEN VAN VERKOOP: Uitbreidingen huidige ondernemer en andere regio’s focus met andere vestigingen.

LEEFTIJD INVENTARIS: recent en momenteel wordt de zaak volledig verbouwd en opgeknapt. Wordt volledig aan de nieuwste huisstijl aangepast met eigen invloeden.

BESTEMMINGSPLAN: Horeca (droge horecavergunning).

MOGELIJKHEID TOT AANKOOP VAN HET PAND: Nee

AANTAL ZITPLAATSEN: Momenteel en met de huidige inrichting ca. 16 tafels en 50 zitplaatsen

TERRAS: Groot terras aanwezig met ca 10 tafels en 40 stoelen inclusief windschermen.

LEGES: Niet van toepassing

WONING: Geen woning aanwezig

OPPERVLAKTE: De totale oppervlakte is ca.152 m² + 110m² terras

ZEKERHEIDSTELLING: 10% van de koopsom drie dagen na ondertekening van de koopovereenkomst op de rekening van hoofdkantoor Uwhorecamakelaar te deponeren.

VERPLICHTINGEN: Er zijn geen personeels noch leveranciers verplichtingen.

AANVAARDING: In overleg, korte termijn is eventueel mogelijk.

BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor.

BIJZONDERHEDEN:

 • Volledig gerenoveerd november 2023

 • Voldoende parkeergelegenheid

 • Veel vaste gasten, naast de vele passanten

 • Hart van Zeist Centrum

 • Bewezen concept Délifrance
 • Instapklaar

 • Geen verplichtingen aan/van Délifrance
 • Alle andere concepten zijn mogelijk buiten Délifrance.
 • Délifrance is geen verplichting om te gaan voeren (adviseren wij wel sterk)

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos