Cafetaria Friethuis Nieuwegein, Utrecht Nieuw & Instapklaar

Verhuurd Cafetaria Nieuwegein

Overview

Prijs
Verhuurd Cafetaria Nieuwegein
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Utrecht , Utrecht

Beschrijving

Fokkesteeg is een wijk van Nieuwegein in de Nederlandse provincie Utrecht. De wijk heeft 6534 inwoners (2018)

Midden in het hart van de wijk ligt deze Cafetaria en wordt aangeboden door www.uwhorecamakelaar.nl

De Cafetaria is pas twee jaar oud qua inventaris en apparatuur. Twee jaar geleden is alles vervangen en vernieuwd. Alles voldoet aan de laatste normen en kwaliteitseisen. Met andere woorden; de sleutels in ontvangst nemen en vervolgens de apparatuur aanzetten is het enige wat er moet gebeuren om deze mooie Cafetaria operationeel te krijgen.

De Cafetaria is in eigendom van een zeer bekend cafetaria ondernemers gezin die zeer veel Cafetaria’s in de Regio Utrecht heeft uitgebaat. Deze locatie hoort bij 1 van de laatste 2 die zij hebben en komt nu in de verkoop. De vraagprijs bedraagt €89.000,- en er is een huur van toepassing van €2000,-. Ook is het mogelijk om de Cafetaria te pachten tegen een pachtsom van €3.000,-. Binnen de pachtconstructie geldt een borgsom van €15.000,-.

De Cafetaria kent nog heel veel extra mogelijkheden en staat bekend om de verse frites die hier gemaakt worden. Verse aardappelen worden ter plekke gesneden, voorgebakken en vervolgens afgebakken. Het is uiteraard aan de toekomstige ondernemer om te bepalen of dit ook in de toekomst van toepassing is.

De wijk ligt ingeklemd tussen het park Oudegein in het westen en het Merwedekanaal in het oosten, en grenst verder, met de klok mee aan de wijken; Merwestein, Plettenburg, De Wiers en Zandveld. Het verzorgings gebied is al zeer groot en er is geen frituur concurrentie. Door de kwaliteit aan te bieden die gevoerd wordt is het mogelijk om buiten het verzorgingsgebied actief te worden en gasten/klanten te verleiden om naar deze Cafetaria te komen. Een goede frites is immers de omweg meer dan waard!

De wijk Fokkesteeg is gebouwd eind jaren zeventig en in de jaren tachtig van de twintigste eeuw. Dit betekent dat er veel gezinnen wonen en de doelgroep volop aanwezig is.

De wijk is gebouwd in wat voor de bouw de Oude Geinsche Polder heette. Het gebied ten noorden van de Fokkesteeg was voor 1971 onderdeel van de gemeente Jutphaas en het gebied ten zuiden hiervan was onderdeel van de gemeente Vreeswijk . Juist deze wijken zijn zeer interessant qua doelgroep en qua ligging erg gunstig.

Kortom: deze zaak is een buitenkans om als enige in de wijk deze kwaliteit Cafetaria te exploiteren. De eigenaren zijn zeer bereid om mee te werken aan een soepele operationele overdracht en overdragen van de herkenbaarheid.

Bent u geïnteresseerd? Wacht niet langer en neem contact op met Frans Wagenaar via 030-2378060 of via frans@uwhorecamakelaar.nl Uw gegevens kunt u ook achterlaten op het interesseformulier. Dan wordt er zsm met u contact opgenomen.

Hartelijke en gastvrije groeten,

Frans Wagenaar = Uw Horecamakelaar (regio Utrecht e.o.)

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Centrum Utrecht VERKOCHT
Horeca overname
Centrum Hilversum VERKOCHT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos