Gyros City, Papa Chico Pizza & Lalo Kappers Culemborg €50.000,–

Culemborg €50.000,-

Overview

Prijs
Culemborg €50.000,-
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Gelderland

Beschrijving

Omgeving en functie:

Unieke kans om in de mooie Componistenwijk van Culemborg niet 1, niet 2, maar 3 zaken in 1 keer te bemachtigen. Een mooie ruim opgezette Gyros en grillroom, een uitstekende afhaal/bezorg Pizzeria en ook nog eens een heuse kapsalon. En met kapsalon bedoelen we een echte kapsalon waar op afspraak geknipt kan worden.

Culemborg is gelegen aan de lek en kent een prachtige omgeving waar het heerlijk wonen, werken en naar school gaan is.

Van middeleeuwse stadsmuren en kronkelende straatjes tot bijzondere restaurants en winkels… Culemborg klopt!

In deze creatieve stad heerst een bruisende sfeer. Je wordt er verrast door de historische sfeer van de stadsgrachten, en in de oude binnenstad tref je veel galerieën en ateliers aan. Het mag duidelijk zijn: in deze stad wonen veel creatieve mensen! Dat zorgt ook in de vele cafés en op de terrassen voor een bruisende sfeer, zowel overdag als ’s avonds.

Centraal in het land op steenworp afstand van Utrecht, Den Bosch en Nijmegen ligt de gewilde groeikern Culemborg. Een geliefde gemeente met meer ca. 30.000 inwoners. Sinds vele jaren zijn de huidige eigenaren, het is een echt familiebedrijf actief in deze zaak. De zaak heeft een enorme oppervlakte, kent een interessante huur, een hele fijne huurbaas en een uitstekende omzet en winstmarge. Er zit nog heel veel extra potentieel in. Juist door corona en met name de maatregelen, zijn afhaal en bezorgzaken zeer populair en in trek. Nauwelijks last van de maatregelen en het bestellen en bezorgen van maaltijden wordt meer en meer gemeengoed. Wat er ook gebeurt, met deze zaak heeft u goud in handen en kunt u alle kanten op. Er is zeer veel opslagruimte, misschien wel net zoveel als de 3 zaken zelf bij elkaar. Aangezien er een detailhandelvergunning rust op de locatie is het zelfs mogelijk om alle drie de zaken samen te voegen en er bijvoorbeeld een fietsenwinkel van te maken. Mogelijkheden te over.

Locatie en doelgroep:

Het pand is gevestigd op de begane grond van een woonblok welke in totaal 3 lagen betreft. De staat van het pand is uitermate goed en voldoet aan de laatste standaarden. In de omgeving komt wonen, werken, leren en winkelen bij elkaar in deze woon/werk/school wijk in Culemborg.

Het grote voordeel is dat de locatie zeer goed bereikbaar is als uitvalsbasis voor bezorgservice. Maar ook afhalen en nuttigen in de zaken is zeer goed mogelijk. Voor de deur zijn eigen parkeerplaatsen gereserveerd.

De doelgroep bestaat oa uit een divers publiek en met name liefhebbers van oa verse pizza’s bestellen hier graag. Daarnaast komt ook de liefhebber van gegrilde vleesgerechten ruim aan bod met diverse heerlijke en verse specialiteiten. Wonend, winkelend, schoolgaand en werkend publiek behoren tot de doelgroep. Deze locatie is gelegen in een buurt waar diverse andere concepten gevestigd zijn ook een grote supermarkt en big bazaar oa. Publiekstrekkers en de gehele samenhang maakt dat iedere ondernemer hier uitstekend zaken kan doen.

De huidige openingstijden zijn dagelijks van 16:00uur – 21:30uur. Het grote voordeel van deze locatie is dat werkelijk ieder type “afhaal”restaurant zich hier zou kunnen vestigen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen betekenen dat er wisselende keukens gevoerd kunnen worden of ieder willekeurig concept dan ook. Een grote mate van flexibiliteit dus. Sushi, Surinaams, Indonesisch, Mexicaans, Italiaans, Spaans zijn zomaar wat voorbeelden die hier een uitstekende uitvalsbasis kunnen maken. Ook geschikt dus voor bijv een dark kitchen concept, wat momenteel zeer hip en populair is.

Met recht een toplocatie met uitstekende afwerking.

Overnamemogelijkheid:

Naast de overname van deze top locatie is de exploitatie inbegrepen inclusief de overname van interieur, inventaris, goodwill, naam en merkdragen van de exploitatie. Het staat de overnamekandidaat vrij om een ander concept/naam te voeren. Op dit moment worden er dus drie bedrijven in 1 verkoop aangeboden, Gyros City, Papa Chico Pizza en Lalo Kappers.

Object informatie:

Totale oppervlakte: ca 220 m2

Verdienend oppervlak horeca: ca 140 m2 uit te breiden tot wens

Aantal zitplaatsen: nvt

Terras aanwezig: Nee

Vergunning: Detailhandel

Staat: voldoet aan de laatste eisen en normen

Concept: Afhaal en bezorgrestaurant

Financiële informatie:

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris  : € 50.000,–

Huur: € 1821,-

Overname personeel: nee

Brouwerij/leaseverplichtingen: nee

Aanvaarding: in overleg, spoedig is mogelijk

Vergunning Detailhandel vergunning conform huurcontract

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Deze locatie is een buitenkans 3 zaken in 1 koop te bemachtigen. Het is evenuteel mogelijk om alleen de horeca over te nemen en de kapsalon niet. De kapsalon heeft een eigen huisnummer.

Op deze locatie zijn legio horecaformules te vestigen en kunnen zelfs wisselende keukens gevestigd worden. De locatie verkeert in goede staat en is gelegen in een wijk met veel persoonsbewegingen. De doelgroep is heel divers met een reikwijdte naar de diverse wijken in Culemborg alsook het aangrenzende industriegebied.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke en toplocatie te bezichtigen. Alle documenten zijn aanwezig mbt de huurcontracten, tekeningen etc.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Bel mij via 06-29584034, 030-2378060 of mail naar frans@uwhorecamakelaar.nl

Gastvrije groet,

Frans Wagenaar = UwHorecamakelaar voor regio Utrecht e.o.

Samen met onze opdrachtgever hebben wij alles gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk op te stellen. U kunt hier geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige “onbedoelde” onjuistheden. Dat geldt zowel voor de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben ontvangen. De locatie is meer dan een bezichtiging waard en graag verstrekken wij meer informatie, nadat wij met elkaar in contact zijn gekomen.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos