Hotel oude Posthuys Leerdam VERKOCHT

Hotel Leerdam VERKOCHT

Overview

Prijs
Hotel Leerdam VERKOCHT
Type
Hotel
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Provincie Utrecht , Leerdam

Beschrijving

Omgeving en functie:

Dit is letterlijk en figuurlijk een buitenkans. Dit soort pareltjes komen niet vaak in de verkoop. Dit prachtige Hotel-restaurant is gelegen in het mooie Leerdam. Inderdaad ook van de glazen en de kazen, maar Leerdam heeft veel meer te bieden. Oude pittoreske panden in de oude binnenstad en een ligging aan de meanderende Linge. Vanaf hier is het heerlijk om te onthaasten en bijvoorbeeld mooie wandeltochten te maken of fietsroutes te verkennen. Leerdam ligt midden in het groen en recreatiegebied. Op nog geen 20 minuten afstand vindt u steden als Utrecht, Tiel, Den-Bosch of bijvoorbeeld Gorinchem. Het Hotel ligt hartje centrum en op nog geen afstand van 100m lopen vanaf het station.

Sinds twee jaar is de huidige eigenaar actief in deze zaak. De zaak heeft een nog steeds een goede omzet, ondanks de beperkingen van de afgelopen jaren, maar er zit nog heel veel extra potentieel in door de vele mogelijkheden van deze grote horecazaak. Dineren in het restaurant, slapen in het hotel, feesten in de banquetzalen, borrelen in de bar of luxe dineren in de kamer waar de oude kluis van het voormalige postkantoor de mooiste wijnen herbergt.

Locatie en doelgroep:

Het pand is gevestigd in het voormalige Post en telegraafkantoor van het dorp Leerdam. Het pand ziet eruit zoals een hotel restaurant eruit moet zien. Met de markiezen aan het pand en het sfeervolle terras op het water is het een genot om hier tot rust te komen. Leerdam is een heerlijk dorp om in te wonen en toch in de buurt van de drukte en grote stad zoals bijvoorbeeld Utrecht en Den-Bosch.

De doelgroep bestaat uit een zeer divers publiek. Zowel zakelijk als toeristisch kan elkaar hier moeiteloos ontmoeten. Veel mensen die willen onthaasten boeken hier 1 van de diverse arrangementen. De zakelijke gast die het drukke congresleven uit oa Utrecht en of Den-Bosch ontvlucht, maar ook de families of koppels die willen genieten van de omgeving. Zeker tijdens de bloesemtijd (maart/april) is het echt een bezienswaardigheid om deze in de omgeving te bewonderen. De plaatselijke bewoners weten deze prachtlocatie al jaren moeiteloos te vinden. Momenteel is de gevoerde keuken Japans. Daarvoor was deze klassiek Frans. Iedere goede keuken is hier moeiteloos in te vestigen. Ook deze ondernemer heeft tijdens corona een switch gemaakt naar bezorgen. Inmiddels wordt ook hier gretig gebruik van gemaakt en is de omzet dus gegarandeerd.

Met recht een toplocatie in een geweldig mooi dorp, veel romantiek en historie en veel omzetpotentieel.

Overnamemogelijkheid:

Naast de overname van deze Top A-locatie is de exploitatie inbegrepen inclusief de overname van interieur, inventaris, goodwill, naam en merkdragen van de exploitatie. Het staat de overnamekandidaat vrij om een ander concept/naam te voeren.

Object informatie:

Totale oppervlakte: ca 890 m2

Verdienend oppervlak horeca: ca 700 m2

Aantal zitplaatsen: 150

Aantal Hotelkamers: 8 + 1 suite

Banquet vergaderzaal: 2 zalen met separate barren en audio visueel

Terras aanwezig: Ja, aan/op het water ca 50 zitplaatsen

Vergunning: Conform huurcontract & bestemming horeca

Staat: voldoet aan eisen en normen

Concept: Boetiek-Hotel restaurant, afhaal en bezorgen, banqueting

Financiële informatie:

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris (VERKOCHT)

Huur: VERKOCHT 

Overname personeel: nee, mogelijk in overleg

Brouwerij/leaseverplichtingen: nee

Aanvaarding: in overleg, spoedig is mogelijk

Vergunning Exploitatie vergunning conform huurcontract & horecavergunning

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Deze locatie is een echte buitenkans om een perfect afgewerkt Boetiek Hotel-restaurant te bemachtigen in het prachtige Leerdam.

Op deze locatie zijn legio horecaformules qua F&B te vestigen en kunnen zelfs wisselende keukens gevestigd worden. De locatie verkeert in meer dan zeer prima staat en is gelegen in één van de meest mooie regio’s van Nederland.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke en top A-locatie te bezichtigen. Alle documenten zijn aanwezig mbt de huurcontracten, tekeningen etc.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Bel mij via 06-29584034, 030-2378060 of mail naar frans@uwhorecamakelaar.nl

Gastvrije groet,

Frans Wagenaar = UwHorecamakelaar voor regio Utrecht e.o.

Samen met onze opdrachtgever hebben wij alles gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk op te stellen. U kunt hier geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige “onbedoelde” onjuistheden. Dat geldt zowel voor de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben ontvangen. De locatie is meer dan een bezichtiging waard en graag verstrekken wij meer informatie, nadat wij met elkaar in contact zijn gekomen.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos