Een van bekendste Sushi zaken van Utrecht

Utrecht €269.000,--

Overview

Prijs
Utrecht €269.000,--
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Utrecht , Utrecht

Beschrijving

ATTENTIE: VOLLEDIGE FOTORAPPORTAGE OP AANVRAAG.

Omgeving en functie:

Voor de kandidaten/geïnteresseerden/mensen die Utrecht kennen, u zult het met ons eens kunnen zijn dat Buiten Wittevrouwen hoort bij de leukste, mooiste en gezelligste wijken van Utrecht. In minder dan 3 jaar tijd is hier een succesformule hebben neergezet. Met straten als de burgemeester Reigerstraat, de Nobelstraat, de Nachtegaalstraat en in nabijheid van het mooiste park van Utrecht “het Wilhelminapark” en het welbekende spoorwegmuseum en kruisend aan de sjieke Maliebaan, zijn wij zeer blij om deze Top Sushi zaak aan u te mogen aanbieden.

Product, Gasten en huur:

Perfecte kwaliteit tegen een zeer goede prijs. Uitsluitend dagvers. De dagvoorraad is ook daadwerkelijk dagelijks op. Ontelbare avocado’s, honderden kilo’s verse sushirijst, de allerbeste verse vis, alles wordt dagelijks met de uiterste zorg bereid en bezorgd. Velen weten deze zaak uiteraard al te vinden en de gastenkring breidt zich uit met de dag. De ondernemers zijn aan niemand gebonden en kunnen hierdoor de focus op kwaliteit helemaal zelf waarborgen. Eenmaal hier besteld betekent dat u direct vaste gast/klant bent.

De huur is zeker voor Utrechtse begrippen op een grote locatie als deze en met deze omzet, meer dan interessant te noemen. De gehele wijk is recentelijk flink onder handen genomen en nu nog beter en prettiger bereikbaar. Bij de koop zit ook het recht op parkeervergunning en daarnaast kunt u ook nog tegen gereduceerd tarief andere bezoekers een plek aanbieden.

Locatie en doelgroep:

Wij zijn er van overtuigd dat u met de huidige klanten database en de verdere groeimogelijkheden van deze zaak een geweldige investering doet die succes voor de toekomst garandeert. Met recht instapklaar. De overnamesom bestaat hierdoor juist uit overname van de Goodwill (omzet ca Euro 1mio, top-locatie, inventaris en grote aantal vierkante meters). Het pand is gelegen midden in luxe woon/winkel gebied.

De doelgroep bestaat uit een zeer divers publiek. Wonend in de buurt, tweeverdieners, studenten, alleenstaande werkenden, gezinnen, werkelijk de ideale doelgroep werkt, woont en leeft in deze wijk van Utrecht.

Met recht een toplocatie in een geweldig mooie Utrechtse wijk waar het goed, fijn en veilig wonen is.

Overnamemogelijkheid:

Naast de overname van deze zeer goedlopende locatie is de exploitatie inbegrepen inclusief de overname van interieur, inventaris & goodwill. Overname bedrijfsnaam is zeker bespreekbaar. Het is ook heel goed mogelijk om zelfstandig onder een eigen naam hier te vestigen en een compleet andere formule neer te zetten. Gezien het succes van deze formule is het dragen van de naam en het voortzetten van het concept sterk aanbevolen. Bij de overname zijn eveneens 3 bezorgscooters en 6 lease e-bikes inbegrepen. In de kelder is een zeer grote droge opslagruimte voor voorraden gelegen.

Object informatie:

Totale oppervlakte: ca 180 m2

Verdienend oppervlak horeca: ca 30 m2

Aantal zitplaatsen: 15

Terras aanwezig: Ja

Vergunning: horeca C

Staat: voldoet aan alles eisen en normen

Concept: Sushi afhaal en bezorgen

Financiële informatie:

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris € 269.000,-

Omzet: op aanvraag

Huur: € 2600,- excl btw

Overname personeel: nee

Brouwerij/leaseverplichtingen: nee, 6-ebikes ter overname

Aanvaarding: in overleg, spoedig is mogelijk

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Deze locatie is een echte buitenkans om een kant en klaar en met name zeer bewezen succesvol sushi concept te bemachtigen in de mooiste wijk van Utrecht.

Op deze locatie zijn legio horeca afhaal en bezorgformules qua F&B te vestigen en kunnen zelfs wisselende (dark) keukens gevestigd worden. De locatie verkeert in prima staat en is direct te betrekken. Ons ongevraagde advies is echter hier zeker naar de mogelijkheid tot Sushi voortzetting te onderzoeken.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke locatie te bezichtigen. Alle documenten zijn aanwezig mbt de huurcontracten, vergunningen etc.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Bel mij via 06-29584034, 030-2378060 of mail naar frans@uwhorecamakelaar.nl

Gastvrije groet, ik sta graag voor u klaar,

Frans Wagenaar = UwHorecamakelaar

Samen met onze opdrachtgever hebben wij alles gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk op te stellen. U kunt hier geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige “onbedoelde” onjuistheden. Dat geldt zowel voor de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben ontvangen. De locatie is meer dan een bezichtiging waard en graag verstrekken wij meer informatie, nadat wij met elkaar in contact zijn gekomen.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos