Tasty Fried Chicken Zaandam VERKOCHT

Zaandam VERKOCHT

Overview

Prijs
Zaandam VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Zaandam , Noord-Holland

Beschrijving

Omgeving en functie: Midden in de wijk Poelenburg (Zaandam) gelegen aan een winkelcentrum is deze zeer goedlopende Tasty Fried Chicken gevestigd. Een levendige buurt met inwoners uit alle windstreken. De zaak kent een zeer grote bezorgklanten portefeuille, maar heeft ook veel gasten die met name in de weekends heerlijk komen eten van de smakelijke gefrituurde kipgerechten. Dit is een zeer grote zaak van ca 200m2. U kunt hier werkelijk alle kanten uit. De huidige eigenaar heeft meerdere zaken o.a. in Amstelveen, Amsterdam, Almere en Zeist. Organisatorisch wordt het te druk en aangezien de zaak zeer goed loopt is het een uitgelezen kans om een goedlopende zaak over te nemen. Meer dan €350.000,- aan omzet wordt hier gedraaid tegen een gunstige huur en kostenverhouding.

De zaak kent dus een hoge omzet en een relatief lage huur. De winstmarge ligt hoog. Het is een instapklare succesformule op een fantastische locatie.

Locatie en doelgroep:

Het pand is gevestigd aan de Lobeliastraat 34. Het pand is gelegen in een winkelcentrum met bovengelegen woningen. Dankzij de nieuwe afzuig installaties/ kappen is er nul overlast aan geurtjes.

De doelgroep bestaat uit een zeer divers publiek. Winkelend, maar vooral wonend in de buurt, iedereen komt hier samen om van kip te genieten.

Met recht een toplocatie in een geweldig mooie levendige en diverse wijk waar de gemeente Zaandam grootse plannen meer heeft om het woon en leefgenot verder te verbeteren.

Overnamemogelijkheid:

Naast de overname van deze zeer goedlopende locatie is de exploitatie inbegrepen inclusief de overname van interieur, inventaris, goodwill. De naam Tasty Fried Chicken kan en mag gedragen worden. Het is een sterke formule, waar gebruik gemaakt kan worden. Het is ook heel goed mogelijk om zelfstandig onder een eigen naam hier te vestigen en een compleet andere formule neer te zetten. Gezien het succes van deze formule is het dragen van de naam TFC een aanrader.

Object informatie:

Totale oppervlakte: ca 200 m2

Verdienend oppervlak horeca: ca 60 m2

Aantal zitplaatsen: 30

Terras aanwezig: Nee

Vergunning: Conform huurcontract exploitatie

Staat: voldoet aan eisen en normen

Concept: Fried Chicken afhaal en bezorgen

Financiële informatie:

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris € 30.000,—

Omzet: € 350.000,- +/+

Huur: € 1427,- excl btw

Overname personeel: nee

Brouwerij/leaseverplichtingen: nee

Aanvaarding: in overleg, spoedig is mogelijk

Vergunning Exploitatie vergunning: conform huurcontract

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Deze locatie is een echte buitenkans om een kant en klaar afhaal en bezorgrestaurant te bemachtigen in Zaandam.

Op deze locatie zijn legio horeca afhaal en bezorgformules qua F&B te vestigen en kunnen zelfs wisselende keukens gevestigd worden. De locatie verkeert in prima staat en is gelegen vlak boven Amsterdam en op steenworp afstand van Purmerend.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke locatie te bezichtigen. Alle documenten zijn aanwezig mbt de huurcontracten etc.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Bel mij via 06-29584034, 030-2378060 of mail naar frans@uwhorecamakelaar.nl

Gastvrije groet, ik sta graag voor u klaar,

Frans Wagenaar = UwHorecamakelaar

Samen met onze opdrachtgever hebben wij alles gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk op te stellen. U kunt hier geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige “onbedoelde” onjuistheden. Dat geldt zowel voor de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben ontvangen. De locatie is meer dan een bezichtiging waard en graag verstrekken wij meer informatie, nadat wij met elkaar in contact zijn gekomen.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos