BBQ De Molenpolder prijs op aanvraag

Tienhoven Op aanvraag

Overview

Prijs
Tienhoven Op aanvraag
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Utrecht , Utrecht

Beschrijving

Omgeving en functie:

Een echte super spot op een unieke locatie net buiten de stadsring van Utrecht. Onthaasten en recreëren op fietsafstand van Utrecht aan de ene kant en Maarssen en de vechtstreek aan de andere kant. Restaurant de Molenpolder in Tienhoven is een begrip in de regio en geeft echt het gevoel even helemaal weg te zijn van alle hedendaagse hectiek. Op steenworp afstand van het wellness centre SpaSereen en de Maarssenveense plassen en midden in het buitengebied van Utrecht ligt deze 2 in 1 horecazaak. Restaurant de Molenpolder is enerzijds een bbq en pizza restaurant (voorheen een zalen en partycentrum) en het unieke aan deze zaak is dat er een separate cafetaria/snackbar gevestigd is.

Deze verkoop bestaat dus uit 2 zaken tegelijk voor 1 overnamesom. Er is geen enkele concurrentie in de nabije omgeving. Er zijn zeer veel permanente woningen en daarnaast zeer veel vakantiebungalows gelegen in de directe omgeving. Vandaar dit slimme concept met een gezellig bbq restaurant ter plaatse en een uitgebreide bezorg en afhaalservice voor oa cafetariaproducten en vers gebakken pizza’s uit de pizza oven. Op deze manier is deze horeca locatie dus ook sterk coronaproof en wordt er moeiteloos geschakeld van ter plekke nuttigen naar uitgebreid bezorgen. Momenteel wordt er een compleet nieuw waterterras gebouwd van hardhout en ook dit wordt een echte eye catcher aan het water. Heerlijk zitten en genieten van de zon met uitzicht op het water.

Unieke kans dus om deze 2 in 1 zaken te bemachtigen. In het buitengebied van Utrecht is dit De zaak heeft een goede omzet, maar er zit nog heel veel extra potentieel in. Juist door corona en met name de maatregelen, zijn afhaal en bezorgzaken zeer populair en in trek. Nauwelijks last van de maatregelen en het bestellen en bezorgen van maaltijden wordt meer en meer gemeengoed. Nu de maatregelen van tafel zijn kan ook het fysieke restaurant weer volop mee gaan draaien en zorgen voor zeker een verdubbeling van de omzet.

Locatie en doelgroep:

Het pand is gevestigd op aan de doorgaande weg in Tienhoven, de Westbroekse Binnenweg 42A. Er is een eigen parkeerterrein met ca 30 parkeerplaatsen. Het pand kent 1 verdieping te weten de begane grond. Van buiten kunnen je nauwelijks zien hoe groot de zaak van binnen is. De Molenpolder is gelegen in woon/natuur/recreatiegebied te midden van vaste bebouwing en vele vakantiehuizen die gebruikt worden voor zowel flexibele als vaste bewoning. Er zijn diverse aanpassingen gedaan met name gericht op ventilatie en afzuigingsinstallaties. Essentieel voor een goede afvoer van vieze lucht in het bbq restaurant (echt houtskool/briquetten!) en de aanvoer van verse lucht. Door het vernieuwde systeem heeft de gast geen last van vieze luchtjes, maar kan heerlijk genieten van de diverse vlees,vis en vega gerechten. Momenteel zijn alle gevoerde producten 100% Halal. Is geen must voor de toekomstige eigenaar, maar veel gasten waarderen dit.

De locatie is zeer goed bereikbaar en de parkeerplaatsen zijn uiteraard gratis. Grote voordelen ten opzichte van de stad. Het bezorgen is eveneens zeer gemakkelijk en altijd in de buurt.

De doelgroep bestaat uit een divers publiek en met name liefhebbers van de vlees en bbq keuken komen hier graag. Het publiek varieert van families tot gezinnen of gewoon gezellig samen met zijn twee of soms zelfs alleen. Ook zijn er zeer regelmatig grotere feesten die georganiseerd worden in de Molenpolder. Met betrekking tot de afhaal cafetaria en pizza producten varieert de doelgroep sterk en loopt uiteen. De pizza’s kunnen uiteraard ook in het restaurant gegeten worden.

De huidige openingstijden zijn op maandag-donderdag van 12:00uur – 22:00uur. Vrijdag tot en met zondag van 12:00uur – 00:00uur. Het grote voordeel van deze locatie is dat werkelijk ieder type afhaalrestaurant zich hier zou kunnen vestigen in het cafetaria deel. Dit zou bijvoorbeeld kunnen betekenen dat er wisselende keukens gevoerd kunnen worden of ieder willekeurig concept dan ook. Een grote mate van flexibiliteit dus. Sushi, Surinaams, Indonesisch, Mexicaans, Italiaans, Spaans zijn zomaar wat voorbeelden die hier een uitstekende uitvalsbasis kunnen maken. Naast deze cafetaria mogelijkheden is er natuurlijk altijd de back-up van het “grote” restaurant.

Met recht een toplocatie met heel veel mogelijkheden en vele gezichten. BBQ restaurant, cafetaria, terras etc.

Overnamemogelijkheid:

Naast de overname van deze top locatie is de exploitatie inbegrepen inclusief de overname van interieur, inventaris, goodwill, naam en merkdragen de exploitatie. Het staat de overnamekandidaat vrij om een ander concept/naam te voeren.

Object informatie:

Totale oppervlakte: ca 350 m2

Verdienend oppervlak horeca: ca 275 m2 uit te breiden tot nwe terras

Aantal zitplaatsen: 60 stoelen standaardopstelling 12 tafels

Terras aanwezig: Ja

Vergunning: Conform huurcontract bestemming horeca

Staat: voldoet aan de laatste eisen en normen

Concept: “BBQ” restaurant cafetaria/afhaal en

bezorgrestaurant

Financiële informatie:

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris PRIJS OP AANVRAAG

Huur: € 1.700,- incl Btw index conform contract

Overname personeel: nee

Brouwerij/leaseverplichtingen: nee, m.u.v. 1 koffiemachine op leaseconstructie

Aanvaarding: in overleg, spoedig is mogelijk

Vergunning Exploitatie vergunning conform

bestemming horeca

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Deze locatie is een echte buitenkans om in het buitengebied, maar toch nabij de grote stad 2 zaken in 1 keer te bemachtigen.

Op deze locatie zijn legio horecaformules te vestigen en kunnen zelfs wisselende keukens gevestigd worden. De locatie verkeert in goede staat, is goed onderhouden en is gelegen in één van de meest natuurrijke regio’s rondom Utrecht en gelegen aan de Maarssenveense plassen en de Molenpolder in het centrum van Nederland.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke en top locatie te bezichtigen. Alle documenten zijn aanwezig mbt de huurcontracten, tekeningen etc.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Bel mij via 06-29584034, 030-2378060 of mail naar frans@uwhorecamakelaar.nl

Gastvrije groet,

Frans Wagenaar = UwHorecamakelaar voor regio Utrecht e.o.

Samen met onze opdrachtgever hebben wij alles gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk op te stellen. U kunt hier geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige “onbedoelde” onjuistheden. Dat geldt zowel voor de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben ontvangen. De locatie is meer dan een bezichtiging waard en graag verstrekken wij meer informatie, nadat wij met elkaar in contact zijn gekomen.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos