La Brioche Amsterdam VERKOCHT

Amsterdam VERKOCHT

Overview

Prijs
Amsterdam VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Amsterdam , Noord-Holland

Beschrijving

Omgeving en functie:

Een echte superspot met groot terras op een unieke locatie in het industrieterrein van Westpoort Amsterdam. Bent u op zoek naar een dagzaak met volop “zakelijke” klandizie in de nabije omgeving dan is dit mogelijk een zeer interessante locatie voor u.

Westpoort (vroeger ook wel: Havens West) is een deel van de gemeente Amsterdam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland aan de noordwestelijke kant van Amsterdam. Het gebied, met een oppervlakte van 35,47 km², ligt ten zuiden van het Noordzeekanaal.

Westpoort is een bedrijventerrein en industriegebied, en omvat de westelijke havens van de stad. Westpoort telt mede daarom slechts 370 inwoners. Er zijn ongeveer 1500 veelal kleinere bedrijven gevestigd, waar ruim 47.000 mensen werken.

Restaurant La Brioche is een echte ontbijt en lunchzaak midden in dit bruisende bedrijventerrein. Met mooi weer op het grote terras en bij minder weer kan men heerlijk binnen zitten in het volledig gerestylde en verbouwde interieur. Alles voelt fris en schoon aan en is een echt rustmoment in het drukke leven van de werkende mens.

Unieke kans dus om deze mooie zaak te bemachtigen. Aangrenzend aan de wijk Geuzenveld heeft de zaak nog veel meer potentieel dan dat het nu al heeft. De zaak heeft een goede omzet, maar er zit nog heel veel extra potentieel in. Momenteel wordt er namelijk nog niet bezorgd bij bedrijven en particulieren. Dit kan dus nog geheel ontwikkeld worden, waardoor de locatie ook nog verder corona proof wordt gemaakt.

Locatie en doelgroep:

Het pand is gevestigd aan de Bolstoen 4A, 1046AT in Amsterdam. Er geldt vrij parkeren voor de deur. Het pand kent 1 verdieping te weten de begane grond.

De locatie is zeer goed bereikbaar en de parkeerplaatsen zijn gratis. Grote voordelen ten opzichte van de betaalde “binnen” stad.

De doelgroep bestaat uit voornamelijk zakelijk publiek en met name liefhebbers van misschien wel het lekkerste broodje Grillworst van Amsterdam komen hier graag.

Ook is er de mogelijkheid om borrels en bedrijfsfeestjes te organiseren. Ofwel op de locatie zelf of via de cateringmogelijheden.

De huidige openingstijden zijn op maandag-vrijdag van 10:00uur – 17:00uur. Zaterdag en zondag gesloten. Een echte doordeweekse, dagzaak dus. In tegenstelling tot de meeste horecabedrijven is dit dus een buitenkans voor iemand die in de avond en in het weekend liever andere dingen doet dan bijv. in de zaak zijn. Uitbreiden kan, maar hoeft en moet dus niet. Momenteel worden er voornamelijk de lekkerste broodjes verkocht en het grote voordeel van deze locatie is dat werkelijk ieder type afhaalrestaurant zich hier zou kunnen vestigen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen betekenen dat er wisselende keukens gevoerd kunnen worden of ieder willekeurig concept dan ook. Een grote mate van flexibiliteit dus. Sushi, Surinaams, Indonesisch, Mexicaans, Italiaans, Spaans zijn zomaar wat voorbeelden die hier een uitstekende uitvalsbasis kunnen maken.

Met recht een toplocatie met heel veel mogelijkheden en vele gezichten.

Overnamemogelijkheid:

Naast de overname van deze top locatie is de exploitatie inbegrepen inclusief de overname van interieur, inventaris, goodwill, naam en merkdragen van de exploitatie. Het staat de overnamekandidaat vrij om een ander concept/naam te voeren.

Object informatie:

Totale oppervlakte: ca 120 m2

Verdienend oppervlak horeca: ca 105 m2

Aantal zitplaatsen: 20 stoelen standaardopstelling 5 tafels

Terras aanwezig: Ja 30 zitplaatsen, 7 tafels

Zaal: Diverse audio visueel, kitchenette, tafels/stoelen

Vergunning: Conform huurcontract bestemming horeca

Staat: voldoet aan de laatste eisen en normen

Concept: Dagzaak, restaurant, broodjeszaak, bedrijfs en partycatering

Financiële informatie:

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris VERKOCHT

Huur: € 2.100,-

Overname personeel: nee, wel mogelijk

Brouwerij/leaseverplichtingen: nee

Aanvaarding: in overleg, spoedig is mogelijk

Vergunning: bestemming horeca 1 en 4, openstelling mag

tot 3:00uur

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Deze locatie is een echte buitenkans om in het bedrijvengebied van Westpoort Amsterdam een dagzaak te bemachtigen. Op deze locatie zijn legio horecaformules te vestigen en kunnen zelfs wisselende keukens gevestigd worden. De locatie verkeert in zeer goede staat, is goed onderhouden en is gelegen in een druk industrie en bedrijfsgebied met rondom zakelijke markt. Met name de bedrijfscatering en bezorgtak kan nog veel verder uitgebreid/opgestart worden.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke en top locatie te bezichtigen. Alle documenten zijn aanwezig mbt de huurcontracten, vergunningen tekeningen etc.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Bel mij via 06-29584034, 030-2378060 of mail naar frans@uwhorecamakelaar.nl

Gastvrije groet,

Frans Wagenaar = UwHorecamakelaar

Samen met onze opdrachtgever hebben wij alles gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk op te stellen. U kunt hier geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige “onbedoelde” onjuistheden. Dat geldt zowel voor de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben ontvangen. De locatie is meer dan een bezichtiging waard en graag verstrekken wij meer informatie, nadat wij met elkaar in contact zijn gekomen.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos