Cafetaria met zeer hoge omzet (€400k +/+) in Utrecht, Vogelenbuurt

Cafetaria Utrecht Vogelenbuurt Huur €1517,- per maand

Overview

Prijs
Cafetaria Utrecht Vogelenbuurt Huur €1517,- per maand
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Utrecht , Utrecht

Beschrijving

Midden in de levendige kindvriendelijke en jonge Vogelenbuurt aan de rand van het centrum van Utrecht wordt via www.uwhorecamakelaar.nl deze zeer goedlopende en instapklare Cafetaria aangeboden.

Eindelijk komt deze top cafetaria in de verkoop. De huidige eigenaren willen nu pas deze hotspot verkopen om weer nieuwe zaken te gaan ondernemen. Sinds 2005 is Food Imperium een begrip in deze mooie woonwijk. Dit is een rijdende trein en geoliede machine. U hoeft er alleen maar op te springen.

De woonwijk ligt enerzijds naast het gezellige griftpark in Noordoost Utrecht. En anderzijds ben je binnen 3 minuten met de fiets op het Neude. Er zijn maar weinig zaken als deze, laat staan dat ze in de verkoop komen.

De Cafetaria heeft geen bovenwoning of extra woonruimte alhoewel de pandeigenaar wel woonhuurders boven de zaak heeft gehuisvest.

De wijk is zeer kindvriendelijk en er wonen over het algemeen veel tweeverdieners. Ook studenten wonen hier graag, mits het gelukt is om een woonplekje te vinden in deze geliefde wijk van Utrecht.

De omzet is zeer hoog en dit geldt ook voor het rendement. De huurprijs is zeer gunstig en dit komt oa doordat de huidige eigenaren al zo lang deze goedlopende cafetaria runnen. De overnameprijs is op aanvraag. Met de 3 bezorgscooters wordt overal in de omgeving bezorgd en dit geldt tevens voor de omringende wijken. De kwaliteit is nu eenmaal goed, de service altijd correct en de levertijden zijn top. Uiteindelijk komt iedereen die bij Food Imperium binnenstapt tevreden weer naar buiten en, nog belangrijker, komt er altijd weer terug. De zaak is gelegen op een mooi hoekpunt en gelegen aan een fietsstraat.

De locatie is uitstekend bereikbaar om af te halen, maar bezorgen mag en kan ook altijd. Door de ruime openingstijden is er altijd een geschikt moment om de inwendige mens tevreden te stellen. De meest interessante doelgroepen zijn zoals gezegd vertegenwoordigd in deze zeer prettige woonwijk van Utrecht.

Wij verwachten dat het net als bij Food Imperium zelf storm zal lopen voor deze Cafetaria. Dus mocht u interesse hebben en een bezichtigingsafspraak willen maken, twijfel dan niet en maak een afspraak en bel mij via 030-2378060, stuur een mail naar [email protected] of laat uw gegevens achter in het interesseformulier. In dat laatste geval neem ik zsm contact met u op.

Gastvrije groeten,

Frans Wagenaar is Uwhorecamakelaar voor regio Utrecht e.o.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos