Cafetaria Utrecht verkocht

Utrecht VERKOCHT

Overview

Prijs
Utrecht VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Utrecht , Utrecht

Beschrijving

IN PRIJS VERLAAGD: Midden in de levendige en kindvriendelijke Vogelenbuurt aan de rand van het centrum van Utrecht wordt via uwhorecamakelaar deze zeer goed lopende cafetaria van ca 90m2 aangeboden.

Ondanks corona draait deze bekende cafetaria blijvende en uitstekende omzetten en resultaten.

De huidige eigenaren willen deze hotspot verkopen om weer nieuwe zaken te gaan ondernemen. Sinds 2005 is Food Imperium een begrip in deze mooie woonwijk die op nog geen 5 minuutjes fietsen van het centrum ligt.

LIGGING: De woonwijk ligt enerzijds naast het griftpark in Noordoost Utrecht. En binnen no time ben je met de fiets of lopend op de Neude. Er zijn maar weinig zaken als deze, laat staan dat ze in de verkoop komen. Voor corona draaide deze al stabiel en ook corona zelf overleeft deze bekende cafetaria met gemak. Een buitenkans als u juist nu in de horeca wil stappen. Ook na 21:00uur mogen de bezorgers met werkgeversverklaring de straat op bestelde producten en gerechten te bezorgen. De Cafetaria heeft geen bovenwoning of extra woonruimte alhoewel de pandeigenaar wel woonhuurders boven de zaak heeft gehuisvest.

De wijk is zeer kindvriendelijk en er wonen over het algemeen veel tweeverdieners. Ook studenten wonen hier graag, mits het gelukt is om een woonplekje te vinden in deze geliefde wijk van Utrecht.

OMZET: De omzet is zeer hoog en dit geldt ook voor het rendement.

HUURPRIJS: De huurprijs is met ca €18.000,- per jaar  zeer gunstig en dit komt o.a . doordat de huidige eigenaren al zo lang deze goedlopende cafetaria runnen. Met de 3 bezorgscooters wordt overal in de omgeving bezorgd en dit geldt tevens voor de omringende wijken. De kwaliteit is nu eenmaal goed, de service altijd correct en de levertijden zijn top. Uiteindelijk komt iedereen die bij Food Imperium binnenstapt tevreden weer naar buiten en, nog belangrijker, komt er altijd weer terug.

De zaak is gelegen op een mooi hoekpunt en gelegen aan een fietsstraat. De locatie is uitstekend bereikbaar om af te halen, maar bezorgen mag en kan ook altijd. Door de ruime openingstijden is er altijd een geschikt moment om de inwendige mens tevreden te stellen. De meest interessante doelgroepen zijn zoals gezegd vertegenwoordigd in deze zeer prettige woonwijk van Utrecht.

Grijp uw kans en mocht u interesse hebben en een bezichtigingsafspraak willen maken, twijfel dan niet en maak een afspraak en bel mij via 06-29584034 of via 030-2378060, stuur een mail naar Frans@uwhorecamakelaar.nl of laat uw gegevens achter in het interesseformulier. In dat laatste geval neem ik z.s.m contact met u op.

Gastvrije groeten, Frans Wagenaar is Uwhorecamakelaar voor regio Utrecht e.o.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos