FLO specialty coffee and bakery Utrecht €49.500,-

Utrecht €49.500,-

Overview

Prijs
Utrecht €49.500,-
Verkocht
No
Contract
Te Koop

Beschrijving

Heel soms val je als “potentiële” horeca ondernemer die op zoek is naar een geschikte locatie letterlijk met de neus in de boter en in dit geval nog meer lekkers. In misschien wel 1 van de mooiste pakhuispanden van Utrecht, in het Hooghiemstragebouw op de begane grond FLO specialty coffee and bakery gevestigd. Hier wordt misschien wel de beste koffie, het lekkerste desembrood, super kaneelbroodjes, verse cruffins, belegde broodjes en nog veel meer lekkers geserveerd. Niet alleen om ter plekke te nuttigen, maar juist ook om mee te nemen naar buiten of naar de werkplek.

LIGGING: Dit pakhuis van weleer bij de Wittevrouwensingel is de oude veevoederfabriek Hooghiemstra, dateert uit 1912 en is gebouwd in de stijl van Chateaux de l’industrie. In de jaren 80 dreigde het pakhuis nog gesloopt te worden, maar gelukkig is dat niet gebeurd.Tegenwoordig is dit prachtige pand een bedrijfsverzamelgebouw, waarin vele bedrijven, maar ook zzp’ers en of eenpitters gevestigd zijn. Kijk voor wie er allemaal in het gebouw gevestigd zijn op www.hooghiemstra.com Aan de singel gelegen en naast het Griftpark omsloten door Wittevrouwen, Tuinwijk, Griftpark en het centrum. Het is een prachtige plek met een in december 2023 nieuw opgeleverd parkterras aan het water met diverse gezellige zitplekjes. Je hebt geen idee dat je in het centrum van Utrecht zit terwijl dit wel degelijk het geval is. Heel veel mooiere plekjes ga je niet tegenkomen.

Een unieke kans om inhouse in een prachtig oud pakhuis voorzien van alle gemakken deze mooie, leuke en “lekkere” zaak over te nemen. Kwaliteit, service, gastgerichtheid en ondernemerschap gaan hier hand in hand.

PARKEREN: Voldoende openbaar zowel op straat als in de parkeergarage Griftpark direct aangrenzend.

CONCEPT: Flo specialty coffee and bakery is een begrip en haalt haar producten bij de beste leveranciers en is 100% duurzaam. Zo garanderen zij de allerbeste kwaliteit. Zij gebruiken uitsluitend de beste ingrediënten en maken en bakken alles dagelijks vers. Naast het eigen gebruik wordt er ook van alles bezorgd bij afnemers die ook de “baksels” van FLO weer verkopen. Zoveel passie in combinatie met de beste producten, dat resulteert in fans die gaan voor topkwaliteit. Dat zie je, ruik je, beleef je en proef je!

BEZORGEN: Flo heeft een eigen site en is gelinkt aan diverse andere sites waar mee wordt samengewerkt. sites van diverse “eigen” bezorgservices. In het verzamelpand werken vele personen en deze komen dagelijks langs voor een heerlijke koffie en wat lekkers daarbij.

OPENINGSTIJDEN: 4 dagen in de week woensdag tot en met zaterdag van 9:00uur – 16:00uur Koper kan uiteraard zelf zijn / haar openingstijden bepalen.

OMZET: De omzet is zeer goed en zeer stabiel te noemen. Meer informatie omtrent de winst / verlies rekening is uitsluitend op aanvraag en na bezichtiging en kennismaking te verlenen.

HUUR: De maandelijkse huursom bedraagt € 654,- excl btw.

PRIJS: De vraagprijs voor de overname van goodwill – inventaris bedraagt € 49.500,-

REDEN VAN VERKOOP: Uitbreidingen huidige ondernemers en andere focus met andere vestigingen. In overleg kan en mag altijd tussentijds (na verkoop) advies etc worden gevraagd of extra informatie worden ingewonnen.

LEEFTIJD INVENTARIS: recent is zaak volledig verbouwd en opgeknapt. Het voldoet aan alle eisen en is met recht instapklaar. Naar eigen wens kunnen er alle aanpassingen gedaan worden die nodig zijn voor voortzetting en uiteraard passend binnen de voorwaarden van de verhuurder

BESTEMMINGSPLAN: Detailhandel

MOGELIJKHEID TOT AANKOOP VAN HET PAND: Nee

AANTAL ZITPLAATSEN: Momenteel en met de huidige inrichting 2 tafels en 4 zitplaatsen

TERRAS: Geen officieel terras, maar wel het allermooiste zitparkje in de binnenstad van Utrecht. Zie de foto’s voor de “bijna” privé tuin direct voor de zaak.

LEGES: Niet van toepassing

WONING: Geen woning aanwezig

OPPERVLAKTE: De totale oppervlakte is ca.60 m²

ZEKERHEIDSTELLING: 20% van de koopsom drie dagen na ondertekening van de koopovereenkomst op de rekening van hoofdkantoor Uwhorecamakelaar te deponeren.

VERPLICHTINGEN: Er zijn geen personeels noch leveranciers verplichtingen. De koffiemachine is kosteloos in bruikleen van de pandeigenaar en mag onder dezelfde voorwaarden worden overgenomen.

AANVAARDING: In overleg, korte termijn is eventueel mogelijk.

BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor.

BIJZONDERHEDEN:

 • Volledig gerenoveerd pakhuis daterend uit 1912

 • Een begrip en gevestigde naam in Utrecht

 • Voldoende bereikbaarheid

 • Voldoende parkeergelegenheid

 • Veel vaste gasten

 • Gegarandeerde omzet door inhouse gevestigde ondernemingen

 • Zeer lage huur voor zo’n mooie plek, zeker voor Utrechtse begrippen

 • Hart van historisch Utrecht Centrum aan de wittevrouwesingel

 • Bewezen concept
 • Instapklaar
 • In december 2023 gerealiseerd parkterras precies voor de deur
 • Gelegen aan het water

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos