Selena Grillroom Pizzeria Utrecht

Utrecht €59.000,--

Overview

Prijs
Utrecht €59.000,--
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Utrecht , Utrecht

Beschrijving

Omgeving en functie: Voor de kandidaten/geïnteresseerden/mensen die Utrecht kennen, u zult het met ons eens kunnen zijn dat Oudwijk 1 van de leukste, mooiste en gezelligste wijken van Utrecht is. Gelegen tussen de burgemeester Reigerstraat, het mooiste park van Utrecht “het Wilhelminapark” en het welbekende spoorwegmuseum zijn wij zeer blij om de goedlopende afhaal pizzeria Selena aan u te mogen aanbieden.

Tegen zeer aantrekkelijke prijzen worden hier dagelijks de meest geweldige pizza’s uit de buurt gemaakt en bezorgd. Regelmatig met speciale aanbiedingen en ondanks de gestegen kostprijzen wil de huidige ondernemer tegen eerlijke tarieven de pizza’s blijven maken en bezorgen en of laten afhalen. Veel mensen uit de buurt weten deze zaak al lange tijd te vinden en de gastenkring breidt zich elke dag meer uit. Eenmaal hier de pizza’s besteld blijkt een garantie te zijn voor een nieuwe vaste gast in het bestand.

De huur is zeker voor Utrechtse begrippen meer dan interessant te noemen en de omzet die hier tegenover staat is meer dan goed. De Oudwijkerdwarsstraat is recentelijk flink onder handen genomen en nu nog beter en prettiger bereikbaar. Bij de koop zit ook het recht op parkeervergunning en daarnaast kunt u ook nog tegen gereduceerd tarief andere bezoekers een plek aanbieden.

Wij zijn er van overtuigd dat u met de huidige klanten database en de verdere groeimogelijkheden van deze zaak een geweldige investering doet die succes voor de toekomst garandeert.

Locatie en doelgroep: Het pand is gevestigd aan de Oudwijkerdwarsstraat in Utrecht in de wijk Oudwijk. Het pand is gelegen op een hoek midden in een woonwijk. Weinig tot geen concurrentie en de doelgroep letterlijk naast de deur.

De doelgroep bestaat uit een zeer divers publiek. Wonend in de buurt, tweeverdieners, studenten, alleenstaande werkenden, gezinnen, werkelijk de ideale doelgroep woont en leeft in deze wijk van Utrecht.

Met recht een toplocatie in een geweldig mooie Utrechtse wijk waar het goed, fijn en veilig wonen is.

Overnamemogelijkheid: Naast de overname van deze zeer goedlopende locatie is de exploitatie inbegrepen inclusief de overname van interieur, inventaris & goodwill. De naam Selena kan en mag gedragen worden. Het is een sterke formulenaam in Oudwijk, waar gebruik gemaakt kan worden. Het is ook heel goed mogelijk om zelfstandig onder een eigen naam hier te vestigen en een compleet andere formule neer te zetten. Gezien het succes van deze formule is het dragen van de naam Selena een aanrader. Bij de overname zijn eveneens 2 bezorgscooters en een auto inbegrepen van het type opel combo. Naast de zaak is een extra magazijn/grote garage van buitenaf gelegen beschikbaar en inclusief in de verkoop. Hier worden bijvoorbeeld de grote bloemzakken opgeslagen. (alle deeg wordt vers naar origineel italiaans recept bereid)

Object informatie:

Totale oppervlakte: ca 60 m2

Verdienend oppervlak horeca: ca 30 m2

Aantal zitplaatsen: 4

Terras aanwezig: Nee

Vergunning: Conform huurcontract exploitatie horeca

Staat: voldoet aan eisen en normen

Concept: Pizzeria afhaal en bezorgen

Financiële informatie:

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris € 59.000,-

Omzet: op aanvraag

Huur: € 1200,- vrij van btw

Overname personeel: nee

Brouwerij/leaseverplichtingen: nee

Aanvaarding: in overleg, spoedig is mogelijk

Vergunning Exploitatie vergunning conform huurcontract en horecavergunning

Meer informatie en bezichtigingsafspraken: Deze locatie is een echte buitenkans om een kant en klaar italiaans pizza afhaal en bezorgrestaurant te bemachtigen in de geliefde wijk oudwijk in Utrecht .

Op deze locatie zijn legio horeca afhaal en bezorgformules qua F&B te vestigen en kunnen zelfs wisselende keukens gevestigd worden. De locatie verkeert in prima staat en is direct te betrekken.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke locatie te bezichtigen. Alle documenten zijn aanwezig mbt de huurcontracten, vergunningen etc.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Bel mij via 06-29584034, 030-2378060 of mail naar frans@uwhorecamakelaar.nl

Gastvrije groet, ik sta graag voor u klaar,

Frans Wagenaar = UwHorecamakelaar

Samen met onze opdrachtgever hebben wij alles gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk op te stellen. U kunt hier geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige “onbedoelde” onjuistheden. Dat geldt zowel voor de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben ontvangen. De locatie is meer dan een bezichtiging waard en graag verstrekken wij meer informatie, nadat wij met elkaar in contact zijn gekomen.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos