Centrum Hilversum VERKOCHT

Centrum Hilversum VERKOCHT

Overview

Prijs
Centrum Hilversum VERKOCHT
Contactpersoon
Frans Wagenaar
Telefoonnummer
085 200 62 45
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Hilversum , Noord-Holland

Beschrijving

Welkom in Hilversum. Welkom bij Ristorante Pizzeria Palermo. Midden in ‘t Gooi en midden in het centrum. Gelegen aan de Langestraat met vele mogelijkheden. In de drukke Gooiland parkeergarage is er altijd een plekje vrij en de bereikbaarheid is dus meer dan goed, ook al ligt deze Pizzeria midden in het centrum.

Deze mooie pizzeria wordt aangeboden via www.uwhorecamakelaar.nl Veel passanten, winkelend publiek en de naastgelegen AH zorgen er voor dat er altijd potentiële gasten voorbij komen.

Dit restaurant is sinds de nieuwe eigenaar het restaurant is gestart in een Italiaanse stroomversnelling terecht gekomen. De omzetten zijn enorm gestegen en dit geldt tevens voor het rendement. De huur is zeer interessant zeker gezien de centrum A-locatie.

Alles wordt vers bereid en de recensies zijn meer dan goed. Het voordeel van deze pizzeria is dat je er en gezellig kunt zitten, of kan afhalen of wanneer je geen zin hebt om de deur uit te gaan de pizza’s snel, warm en vers aan huis worden afgeleverd. Uiteraard verantwoord met de super snelle nieuwe e-bike.

De zaak is zeer groot en de mogelijkheden zijn legio. De keuken is meer dan volledig ingericht en alle middelen en materialen zijn voorhanden. Inclusief koel en vries cellen. Deze zaak is een buitenkans voor een ondernemer die een zaak wil overnemen waar zeer veel aantoonbare omzet en rendement stijging in zit.

Door gebruik te maken van uitsluitend verse producten en een top service te bieden onderscheidt dit restaurant zich van de concurrentie. Aandacht en gastvrijheid is wat het verschil maakt en dat merk je.

Met bijna 100m2 aan oppervlak is er van alles mogelijk en graag nodigen wij u uit om bij interesse een bezichtiging afspraak te maken.

Neem contact op met mij via 030-2378060, frans@uwhorecamakelaar of laat uw gegevens achter in het interesse formulier. Dan neem ik zsm contact met u op.

Ciao i Grazie,

Met gastvrije groeten,

Frans Wagenaar

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos