Sint George Vianen VERKOCHT

Vianen VERKOCHT

Overview

Prijs
Vianen VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Provincie Utrecht , Vianen

Beschrijving

Uitstekend gelegen in Vianen, grenzend aan Nieuwegein, Utrecht, hoef en haag en Lopik/IJsselstein mogen wij deze super locatie aanbieden. Al meer dan 20 jaar is Sint George een begrip in Vianen. Een echt familiebedrijf, waar ziel en zaligheid wordt gestoken in de allerbeste ribs, grillgerechten, pizza’s en pasta’s. Deze locatie lijkt op een moderne “dark”kitchen vanwaar diverse formules gedraaid kunnen worden. De locatie staat bekend om haar Egyptische, Griekse EN Italiaanse keuken. Sint George is gelegen aan het winkelcentrum Monnikenhof aan het Ursulinenhof. Hier zijn diverse winkels gevestigd en ook openbaar vervoer is op loopafstand bereikbaar. Daarnaast volop gratis parkeren (blauwe kaart) voor de deur en hiermee een goede bereikbaarheid.

Product, Gasten en huur:

Perfecte kwaliteit tegen een zeer goede prijs. Uitsluitend dagvers. Alle gerechten worden dagelijks met de uiterste zorg bereid en bezorgd. De zaak is een begrip en een hele generatie is opgegroeid met Sint George in Vianen. Vanuit heel Vianen en daarbuiten wordt er besteld bij Sint George. Kwaliteit en ervaring verkopen zichzelf.

De ondernemers zijn aan niemand gebonden en kunnen hierdoor de focus op kwaliteit helemaal zelf waarborgen. Eenmaal hier besteld betekent dat u direct vaste gast/klant bent.

De huur is zeker voor Provincie Utrecht begrippen op een goede locatie als deze en met deze omzet, meer dan interessant te noemen. Omzet en winst zijn meer dan goed en maken wij bekend na een bezichtigingsafspraak

Locatie en doelgroep:

Wij zijn er van overtuigd dat u met de huidige klanten database en de verdere groeimogelijkheden van deze zaak een geweldige investering doet die succes voor de toekomst garandeert. Met recht instapklaar. De eigenaren zijn naar deze locatie verhuisd en hebben alles nieuw aangepakt. Dus naast de uitstekende omzet ook een uitstekende investering in de roerende zaken en inventaris.

De doelgroep bestaat uit een zeer divers publiek. Wonend in de buurt, tweeverdieners, studenten, alleenstaande werkenden, gezinnen, werkelijk de ideale doelgroep werkt, woont en leeft in deze wijk van Utrecht.

Met recht een toplocatie in een heerlijke woonwijk onder de rook van Utrecht. Een dorps gevoel met de stad nabij. Het is hier goed, fijn en veilig wonen is.

Overnamemogelijkheid:

Naast de overname van deze zeer goedlopende locatie is de exploitatie inbegrepen inclusief de overname van interieur, inventaris & goodwill. De naam Sint George kan en mag gedragen worden. Dit betekent dus een sterke formulenaam in de omgeving van Vianen, die al meer dan 20 jaar een begrip is en waar gebruik gemaakt van kan worden. Het is ook heel goed mogelijk om zelfstandig onder een eigen naam hier te vestigen en een compleet andere formule neer te zetten. Gezien het succes van deze formule is het dragen van de naam en het voortzetten van de merknaam Sint George een aanrader.

Object informatie:

Totale oppervlakte: ca 60 m2

Verdienend oppervlak horeca: ca 30 m2

Aantal zitplaatsen: 6

Terras aanwezig: ja, niet in gebruik

Vergunning: detailhandel

Staat: voldoet aan alles eisen en normen

Concept: Egyptisch, Grieks en Italiaans afhaal en bezorgen

Koelcel: aanwezig

Vriescel: aanwezig

Financiële informatie:

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris € 60.000,-

Omzet: op aanvraag

Huur: € 950,- excl btw

Overname personeel: nee

Brouwerij/leaseverplichtingen: nee

Aanvaarding: in overleg, spoedig is mogelijk

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Deze locatie is een echte buitenkans om een kant en klaar en met name zeer bewezen succesvol afhaal en bezorgrestaurant te bemachtigen in het mooie Vianen.

Op deze locatie zijn legio horeca afhaal en bezorgformules qua F&B te vestigen en kunnen zelfs wisselende (dark) keukens gevestigd worden. De locatie verkeert in prima staat en is direct te betrekken. Ons ongevraagde advies is echter hier zeker naar de mogelijkheid tot Sint George voortzetting te onderzoeken.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke locatie te bezichtigen. Alle documenten zijn aanwezig mbt de huurcontracten, vergunningen etc.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Bel mij via 06-29584034, 030-2378060 of mail naar frans@uwhorecamakelaar.nl

Gastvrije groet, ik sta graag voor u klaar,

Frans Wagenaar = UwHorecamakelaar

Samen met onze opdrachtgever hebben wij alles gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk op te stellen. U kunt hier geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige “onbedoelde” onjuistheden. Dat geldt zowel voor de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben ontvangen. De locatie is meer dan een bezichtiging waard en graag verstrekken wij meer informatie, nadat wij met elkaar in contact zijn gekomen.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos