Time4Burgers A -locatie Dordrecht €175.000,-

Dordrecht €175.000,-

Overview

Prijs
Dordrecht €175.000,-
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Dordrecht , Zuid Holland

Beschrijving

Time4Burgers gelegen op een top locatie in het centrum van Dordrecht wordt u door uwhorecamakelaar ter overname aangeboden.

OVER HET BEDRIJF: Gasten genieten al meer dan 10 jaar van de Best Burgers4You in Town. In een compleet eigentijdse sfeer met een aanbod van diverse burgers (halal meat & chicken) extra specialiteiten en diverse lekkernijen is deze zaak bekend bij vele doelgroepen. Alles wordt bereid met natuurlijke ingrediënten, vers gegrilled en met passie geserveerd! Time4Burgers Dordrecht wordt u door uwhorecamakelaar ter overname aangeboden.

Een unieke kans om met een gevestigde en bewezen naam te werken op een AA locatie in het centrum van Dordrecht. Kwaliteit, service, gastgerichtheid en ondernemerschap gaan hier hand in hand.

LIGGING: gelegen midden in het centrum van historisch Dordrecht. Er wordt van alles geclaimd, maar Dordrecht is de oudste stad van Holland. Deze vestiging van Time4Burgers ligt net aan de rand/midden van het oude centrum van Dordt. Gelegen aan de vernieuwde promenade van de Johan de Wittstraat. Pal naast de hogeschool van Inn Holland waar uiteraard een grote doelgroep aanwezig is. Verder, naast de vele vaste gasten veel zakelijk en of winkelend publiek en de vele mensen die voor een dagje uit naar Dordt komen.

Alle voorzieningen zijn aanwezig en de locatie is uiteraard geweldig goed bereikbaar, zowel lopend, met het ov als met bijvoorbeeld de fiets of auto.

PARKEREN: Voldoende openbaar zowel op straat als in de parkeergarages in de nabije omgeving.

CONCEPT: Time4Burgers is een begrip en haalt haar producten bij de beste leveranciers en 100% halal. Zo garanderen zij de allerbeste kwaliteit. Zij gebruiken uitsluitend de beste ingrediënten en bereiden alle burgers a la minute vers van de grill. Dat resulteert in meat & chicken burgers van topkwaliteit. Dat zie je, ruik je en proef je!

BEZORGEN: Time4Burgers heeft een eigen site en is uiteraard gelinkt aan de sites van diverse “eigen” bezorgservices.

OPENINGSTIJDEN: 7 dagen in de week van 12:00uur – 00:00uur Koper kan uiteraard zelf zijn / haar openingstijden bepalen. Vergunning loopt tot 2:00uur. 4:00uur in overleg.

OMZET: De omzet is al jaren zeer goed en zeer stabiel te noemen. Meer informatie omtrent de winst / verlies rekening is uitsluitend op aanvraag en na bezichtiging en kennismaking te verlenen.

HUUR: De maandelijkse huursom bedraagt € 3.430,- excl btw.

PRIJS: De vraagprijs voor de overname van goodwill – inventaris bedraagt € 175.000,-

REDEN VAN VERKOOP: Uitbreidingen huidige ondernemer en andere regio’s focus met andere vestigingen. In overleg kan en mag altijd tussentijds (na verkoop) advies etc worden gevraagd of extra informatie worden ingewonnen.

LEEFTIJD INVENTARIS: recent is zaak volledig verbouwd en opgeknapt. Het voldoet aan alle eisen en is met recht instapklaar.

BESTEMMINGSPLAN: Horeca (droge horecavergunning).

MOGELIJKHEID TOT AANKOOP VAN HET PAND: Nee

AANTAL ZITPLAATSEN: Momenteel en met de huidige inrichting ca. 10 tafels en 24 zitplaatsen

TERRAS: Mooi terras aanwezig met ca 6 tafels en 12 stoelen inclusief parasols. 60 m² terras

LEGES: Niet van toepassing

WONING: Geen woning aanwezig

OPPERVLAKTE: De totale oppervlakte is ca.110 m² + 60 m² terras

ZEKERHEIDSTELLING: 10% van de koopsom drie dagen na ondertekening van de koopovereenkomst op de rekening van hoofdkantoor Uwhorecamakelaar te deponeren.

VERPLICHTINGEN: Er zijn geen personeels noch leveranciers verplichtingen.

AANVAARDING: In overleg, korte termijn is eventueel mogelijk.

BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor.

BIJZONDERHEDEN:

 • Volledig gerenoveerd 2021

 • Al meer dan 10 jaar een begrip en gevestigde naam

 • Voldoende bereikbaarheid

 • Veel vaste gasten, naast de vele passanten

 • Hart van historisch Dordrecht Centrum

 • Bewezen concept Time4Burgers
 • Instapklaar

 • Vele doelgroepen, schoolgaand, zakelijk, winkelend, passanten, toeristen en veel bezorg bestelgasten.

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos