Volledig nieuw & instapklaar, lunch restaurant in hartje Breukelen aan de Vecht

Verkocht lunchrestaurant Breukelen

Overview

Prijs
Verkocht lunchrestaurant Breukelen
Reference
Hartje Breukelen €45.000,-
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Utrecht , Breukelen-Stichtse Vecht , Utrecht

Beschrijving

Wanneer je deze zaak binnenstapt word je op slag verliefd. Wat een mooie zaak is dit in het hartje van Breukelen aan de Vecht. Alles voelt, ruikt en proeft als kwaliteit en je kunt zien dat hier echte horeca mensen pur sang in zitten. Echt zelf actief in de zaak en dat merk je aan alles. Alle producten worden vers gemaakt met verse producten. Probeer vooral eens de boerencake, waar ook het beslag vers voor wordt bereid. Je eet je vingers er bij op. Dat vinden de gasten ook en het is hier dan ook een komen en gaan van gasten. Gasten verlaten hier nooit zonder te glimlachen en tevredenheid de zaak.

Deze zaak wordt aangeboden via www.uwhorecamakelaar.nl en wij verwachten dat deze zaak veel interesse gaat opleveren. Reageer snel en wij plannen graag een bezichtiging in.

De zaak heeft diverse zitplekken (ca 30) en is smaakvol en nieuw ingericht sinds januari 2019. Op het terras is plaats voor ca 6 personen en ideaal voor een heerlijk kopje koffie met wat lekkers. De totale oppervlakte bedraagt ca 90 m2. Alles is af in deze zaak, het sfeervolle zitgedeelte, de mooie uitgifte en tevens bereidingsruimte (deze staat midden in de zaak zodat iedereen kan zien wat er voor lekkers wordt klaargemaakt), de extra voorbereidingskeuken en de (en dat zeggen we niet zo vaak) mooie toiletgroep. Als klap op de vuurpijl is er ook nog eens een grote koelcel van ca 3m bij 1,5m beschikbaar voor de opslag van dagverse producten en emballage.

Momenteel is de zaak open van ca 11:00uur tot 17:00uur en op zondag gesloten. Het grote voordeel is dat deze zaak een volledige horeca en drankvergunning heeft. Tijdens de lunch wordt er dan ook regelmatig een heerlijk glas wijn gedronken bij een lekkere lunch. De zaak mag dus langer open en de mogelijkheden zijn legio. Deze zaak heeft heel slim ook een winkeldeel opgenomen en hierdoor komt er extra omzet binnen via de verkoop van cadeau artikelen. Alle cadeaus hebben iets te maken met de zaak op het gebied van food en of nonfood. Naast de “normale” verkopen wordt er ook meer en meer zakelijk afgehaald in de zaak. Bezorgen is een optie. Dit geldt ook voor maaltijden en catering op locatie.

Breukelen is gelegen aan de vecht en heeft een leuke en gezellige bevolking die graag buiten de deur een hapje en een drankje nuttigt en weet wat genieten is. Breukelen trekt tevens diverse dagjesmensen die per boot, auto, fiets of op een andere manier een bezoekje aan Breukelen brengen. Ook is in Breukelen uiteraard het befaamde Nyenrode gevestigd.

Zelden komt een zaak als deze in deze staat en met deze mogelijkheden in de verkoop. Zeker in zo’n mooie plaats als Breukelen. De pandeigenaar zorgt heel goed voor het pand en zorgt ervoor dat het de ondernemer aan niets ontbreekt. Dit kan ook niet anders met Ahold als pandeigenaar. De huur van €1416,- per maand is ook nog eens zeer aantrekkelijk voor deze A-locatie. Deze locatie ligt in dezelfde straat als waar de AH en de Etos gevestigd zijn en ook dit biedt volop kansen voor mensen die na de boodschap nog even een lekker koffie met iets zoet komen nuttigen.

Neem voor meer informatie en een bezichtigingsafspraak contact op met Frans Wagenaar via 030-2378060 of per mail via frans@uwhorecamakelaar.nl Via het interesseformulier kunt u eveneens uw gegevens achterlaten. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als potentieel ondernemer of anders wellicht als gast op deze fijne plek in Breukelen.

Hartelijke en Gastvrije groeten,

Frans Wagenaar

uwhorecamakelaar voor de regio Utrecht e.o.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Centrum Utrecht VERKOCHT
Horeca overname
Centrum Hilversum VERKOCHT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos