TE HUUR geweldige locatie te Zutphen

Zutphen TE HUUR

Overview

Prijs
Zutphen TE HUUR
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Gelderland , Zutphen

Beschrijving

In de nieuwe woonwijk ‘Noorderhaven’, ten noorden van het station van Zutphen biedt Uwhorecamakelaar de meest in het oog springende locatie voor horeca te huur aan. De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 200 m². De ruimte is gelegen op hoek van de jachthaven en de rivier de IJssel. De locatie is een logische bestemming voor bezoekers van de stad, door de unieke ligging aan het einde/begin van de nieuwe boulevard.

Het uitzicht is uniek. Vanuit de zaak (en zeker vanaf het terras) heb je een 270 graden uitzicht over de IJssel met de oude IJsselbrug, de haven, de uiterwaarden en het oude IJsselgemaal aan de overkant. Ook is er geen overlast van verkeer door de autovrije boulevard, die begint en eindigt op het terras van deze uniek locatie.

VISIE: De visie is om een café-restaurant te laten exploiteren met een toegankelijke kaart. We zoeken een concept dat goed aansluit bij de locatie, het uitzicht, het terras, de haven en de nabijheid van de binnenstad. De unit moet een aantrekkelijk, levendig en origineel horecapunt worden voor de wijk en de stad en bovendien een mooie aanvulling en uitbreiding vormen op het horeca-aanbod van Zutphen.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een ervaren ondernemer/exploitant die heeft bewezen een nieuw horecaconcept succesvol te kunnen neerzetten en rendabel te kunnen exploiteren.

Bent u de (horeca) ondernemer die hier een bruisende plek aan de IJssel van kan maken? Laat het ons dan gelijk weten. We denken graag met u mee in de mogelijkheden.

OPPERVLAKTE: De totale oppervlakte is ca. 200 m². De binnenruimte heeft twee niveau’s. Aan de raamzijde is een oppervlakte van ca 85m² met een hoogte van ca 3,8 m. Aan de binnenzijde is een verhoogd gedeelte van ca 115 m² met een reguliere plafondhoogte (ca 2,7 m). De entree is op de hoek, is overdekt en bestaat uit twee dubbele deuren. De raampartijen zijn verdiepingshoog en bieden een ongehinderd en schitterend uitzicht op de rivier. Op het vóór de zaak gelegen ruime terras is (afhankelijk van indeling en concept) is plek voor 80-100 zitplaatsen.

BESTEMMING: Bij de gemeente Zutphen valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Noorderhaven. De bestemming van het perceel is: Wonen- uit te werken met specifieke vorm van centrumvoorzieningen met horeca tot in de categorie 2. U kunt het bestemmingsplan inzien via of u kunt het bestemmingsplan desgewenst bij ons kantoor opvragen.

OPLEVERINGSNIVEAU: Uitgangspunt is een casco opleveringsniveau, inclusief aansluiting WKO, warmtepompen, WTW ventilatiesysteem, meterkast met 3x25A elektra, wateraansluiting en CAI/glasvezel.
Een technische omschrijving van de casco oplevering is op aanvraag beschikbaar.
In overleg en tegen meerprijs kan de unit worden opgeleverd met:

 • Cementdekvloer met vloerverwarming
 • Toiletgroepen
 • Binnenwanden
 • Wand- vloer- en/of plafondafwerking
 • Electra binnenzijde
 • Investeringsbijdrage keuken

PARKEERGELEGENHEID: Er zijn twee exclusieve parkeerplekken in de ondergelegen, afgesloten parkeergarage beschikbaar. Verder is de in de nabije omgeving voldoende (betaald) parkeergelegenheid.

Huurprijs
Op aanvraag/ in overleg (De huurprijs is mede afhankelijk van het overeen te komen opleveringsniveau)

SERVICEKOSTEN: Niet van toepassing, het gehuurde is voorzien van eigen verbruiksmeters ten behoeve van gas, water en elektra. Huurder dient zelf contracten af te sluiten voor de gewenste nutsvoorzieningen.

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Plattegrond

Lokatie

Andere objecten

Horeca / Foodtruck Concept
Verkocht
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos