De Gastronoom Kronenburg Arnhem * Verkocht *

Arnhem **Verkocht**

Overview

Prijs
Arnhem **Verkocht**
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Gelderland , Arnhem

Beschrijving

Gelegen op een van de beste locaties in Arnhem vindt u Gastronoom Kronenburg. Met trots biedt Uwhorecamakelaar dit prachtige en zeer bekende bedrijf ter overname aan.

Winkelcentrum Kronenburg is het grootste overdekt winkelcentrum van Gelderland, is gelegen in Arnhem Zuid en biedt ruimte aan meer dan 100 winkels, verschillende supermarkten, diverse horeca en een versstraat waar vele speciaalzaken zijn gevestigd. Het winkelcentrum beschikt over een ruime overdekte parkeergarage waar parkeren kosteloos is.

De combinatie van een breed winkelaanbod en gratis parkeren maakt het winkelcentrum bijzonder. Mede hierdoor weten duizenden mensen per dag het centrum te vinden en komen horeca locaties niet vaak in de verkoop.

Het bedrijf ligt aan de buitenrand van het centrum naast Jacks casino. Het voordeel van deze locatie is dat ook buiten de tijden van het winkelcentrum de zaak geopend kan zijn en goed bereikbaar is.

De Gastronoom is met meerdere vestigingen in Arnhem en Velp een waar fenomeen en staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit van huisgemaakte gerechten en snacks. Door de constante kwaliteit en goede service is er geen inwoner van Arnhem die de Gastronoom niet kent.

Drie jaar geleden is de vestiging Kronenburg geopend. De vestiging draait een prachtige omzet en heeft nog potentie om deze omzet te vergroten. De huidige eigenaar heeft meerdere vestigingen en door enorme drukte wilt hij nu deze prachtige locatie verkopen aan de juiste opvolger

De locatie en uitstraling van het bedrijf zorgen ervoor dat de vele passanten de zaak niet kunnen missen. Bij binnenkomst straalt de locatie professionaliteit en vakmanschap uit. Het bedrijf is opgebouwd met hoogwaardige apparatuur en aan alles is gedacht. Het menu bestaande uit ambachtelijke friet , snacks, kebab en heerlijke houtskool gerechten zorgen ervoor dat mensen steeds terug blijven komen. Winkelend publiek is een grote doelgroep van het bedrijf maar ook de medewerkers van de vele kantoren, winkels en de mensen die woonachtig zijn in de omgeving weten het bedrijf veelvuldig te vinden.

Kortom: een unieke kans om een prachtig en veelzijdig bedrijf over te nemen.

Type bedrijf: Cafetaria & houtskool grill

Omzetindicatie: €550.000 á €650.000

Onroerend goed waarde: Pand niet te koop

Terras aanwezig: ja, 14 zitplaatsen

Aantal verdiepingen: Begane grond

Totale oppervlakte horecapand: 150 m2

Verkoopruimte: 90 m²

Keuken: 60 m²

Parking aanwezig: ja, een grote overdekte parkeergarage

Inventaris: In zeer goede staat en compleet

Leasecontracten: Koffiemachine, kan opgezegd worden

Personeel: geen verplichtingen

Vraagprijs:

Huurbedrag:

Openingstijden: 11.00-21.00

Opmerking: In overleg kan de franchiseformule worden voortgezet maar de locatie kan ook zonder formule worden overgenomen.

Groeimogelijkheden en voordelen van dit interessante aanbod:

 • Unieke locatie op het grootste overdekte winkelcentrum van Arnhem
 • Zeer goede naam in de omgeving
 • Compleet bedrijf
 • Top omzet

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

 • Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op telefoonnummer 085 200 62 45 of mailen naar info@uwhorecamakelaar.nl

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca / Foodtruck Concept
Verkocht
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos