Restaurant L’italiano Elst €250.000,–

Elst €250.000,--

Overview

Prijs
Elst €250.000,--
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Gelderland , Elst

Beschrijving

Gelegen op een prachtige zichtlocatie in het Gelderse Elst is L’italiano gevestigd. Met trots biedt Uwhorecamakelaar dit zeer bekende en meer als 20 jaar bestaande bedrijf ter overname aan.

Elst is met 22.000 inwoners de grootste plaats van de Gelderse gemeente Overbetuwe. Het levendige stadscentrum wordt druk bezocht door mensen uit Elst en omgeving maar ook vele toeristen weten deze leuke plaats te vinden. Er zijn meerder hotels en restaurants gevestigd en parkeren is in het gehele centrum gratis.

L’italiano is een Italiaans restaurant en ijssalon in een, en is een begrip in de wijde omtrek. De huidige eigenaren exploiteren dit bedrijf al meer dan 20 jaar met veel passie. De gerechten zijn authentiek en smaakvol bereid. De honderden goede recensies op google beamen dit. De combinatie van bovenstaande punten maakt dit een bijzonder bedrijf. De toekomstige eigenaar neemt een bedrijf over met een track record van meer dan 20 jaar. Mede daardoor is het een unieke kans.

De locatie, de uitstraling en de sterke naamsbekendheid zorgen ervoor de gasten het restaurant goed weten te vinden.

Het hart van de zaak is de volledig ingerichte open keuken. Alle apparatuur is aanwezig om de heerlijkste Italiaanse gerechten te serveren. Het restaurant beschikt over 100 couverts en op het terras is nog eens plek voor 40 gasten. Ook beschikt het restaurant over een volledig geëquipeerde bar met biertap en koelingen.

Het bedrijf bestaat uit twee gedeeltes: het restaurant zoals hierboven beschreven en de ijssalon met zijn eigen ingang. De ijssalon heeft een warme uitstraling en beschikt over alle apparatuur om het lekkerste ijs zelf te maken en te verkopen. Deze ijssalon is ontstaan omdat de huidige eigenaar graag vers ijs maakt voor zijn gasten in het restaurant. Door de openingstijden van de ijssalon te verruimen is er zeker nog een mooie omzet te behalen.

Het restaurant behaalt een mooie omzet door enkel in de avond uren geopend te zijn. Door ook lunch te gaan aanbieden liggen hier nog ruime kansen om de omzet te doen stijgen. De ijssalon die eigenlijk een bedrijf op zich is heeft nog vele mogelijkheden om ook een prachtige omzet te realiseren.

Kortom: een goedlopend bedrijf met nog zeker uitbreidingsmogelijkheden.

Type bedrijf: Italiaans restaurant en ijssalon

Omzetindicatie: €350.000,–  – €400.000,–

Onroerend goed waarde: Pand niet te koop

Terras aanwezig: ja, 40 zitplaatsen

Aantal verdiepingen: Begane grond

Totale oppervlakte horecapand: 250 m²

Verkoopruimte : 200 m²

Keuken: 50 m²

Parking aanwezig: Ja, kosteloos parkeren voor de deur

Inventaris: In goede staat en compleet

Leasecontracten: Geen

Personeel: Geen verplichtingen

Vraagprijs: €250.000,–

Huurbedrag: De huur bedraagt € 3800,00 ex. Btw

Openingstijden: 16.30-22.00

Opmerking: Voor de juiste kandidaat is er een gedeelte financiering mogelijk.

Groeimogelijkheden en voordelen van dit interessante aanbod:

 • Sterke naamsbekendheid
 • Bestaat al meer dan 20 jaar
 • 2 bedrijven in een
 • Goede omzet maar nog veel mogelijk

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

 • Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op telefoonnummer 085 200 62 45 of mailen naar info@uwhorecamakelaar.nl.

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Horeca / Foodtruck Concept
Verkocht
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos