Geweldige locatie Arnhem *Verkocht*

Overview

Prijs
Verkocht
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Gelderland , Arnhem

Beschrijving

Gelegen op een top locatie, pal aan het centraal station in Arnhem vindt u Olive And Lemon.

Met trots biedt Uwhorecamakelaar dit prachtige en zeer complete bedrijf ter overname aan.

Station Arnhem centraal is een zeer populaire plek voor verschillende bedrijven waaronder: MacDonald’s, de Beren, Little Italia en Pathé bioscoop. Al deze bedrijven profiteren van de eindeloze stroom reizigers die dagelijks vanuit Arnhem centraal de stad in en uit gaan. Ook is het station door de vele horecazaken en andere bedrijven zoals The Game Box een ware trekpleister geworden voor een zeer divers publiek.

Naast het treinstation is er een busstation en een zeer ruime overdekte parkeergarage gelegen op Centraal station Arnhem. Top locaties zoals deze komen niet vaak in de verkoop.

Het bedrijf ligt aan de buitenrand van het station naast de Rabobank . Het voordeel van deze locatie is dat naast de duizenden passanten ook de verschillende bedrijven en kantoren de zaak goed weten te bereiken voor lunch en diner. Ook is door deze locatie het bedrijf uitermate geschikt voor bezorgen. Het bedrijf is nu geopend tot 18.00 uur dus door deze tijden uit te breiden en eventueel een bioscoop arrangement aan te bieden is er een grote sprong te realiseren in omzet.

Het bedrijf zelf kenmerkt zich door gewoon af te zijn. Bij binnenkomst ziet u gelijk dat aan alles is gedacht; een goed werkend airco systeem, een Sonos muzieksysteem en uitgebreide camera beveiliging.

Het hart van de zaak is de volledig ingerichte bar met o.a. een luxe espresso machine, koelingen en een compleet servies. Het terras ziet er zeer uitnodigend uit en beschikt over 26 zitplaatsen.

De keuken is bijzonder ruim en de apparatuur in nieuwstaat. Er is voldoende verschillende apparatuur aanwezig om met bijna elk concept uit de voeten te kunnen. De huidige eigenaar focust zich voornamelijk op lunch & burgers maar de locatie leent zich ook uitstekend voor bijvoorbeeld een sushi of verse friet concept.

Doordat het bedrijf onderdeel is van een groot complex met bijbehorende afspraken is de energienota zeer voordelig in deze tijden. Huidige eigenaar betaalt per maand 400 euro voor de totale gas en elektra rekening.

De vestiging draait een stabiele omzet en heeft nog enorm veel potentie om deze omzet te vergroten. De huidige eigenaar heeft meerdere vestigingen en door enorme drukte wilt hij nu deze prachtige locatie verkopen aan de juiste opvolger.

Kortom: een unieke kans om een prachtig bedrijf op een zeer goede locatie over te nemen.

Type bedrijf: Lunch & Burger concept

Omzetindicatie: €120.000- € 180.000

Onroerend goed waarde: Pand niet te koop

Aantal zitplaatsen: 27

Terras aanwezig: ja, 26 zitplaatsen.

Aantal verdiepingen: Begane grond.

Totale oppervlakte horecapand: 80 m2.

Verkoopruimte : 60 m2.

Keuken: 20 m2.

Parking aanwezig: ja, een grote overdekte parkeergarage.

Inventaris: In zeer goede staat en compleet.

Leasecontracten: geen.

Personeel: geen verplichtingen.

Vraagprijs: **Verkocht**

Huurbedrag: De huur bedraagt € 1530,69 ex. Btw

Openingstijden: 10.00-18.00

Opmerking: De naam van de zaak zit niet in de overname.

Groeimogelijkheden en voordelen van dit interessante aanbod:

 • Unieke locatie op het centraal station Arnhem
 • Duizenden passanten per dag
 • Compleet bedrijf
 • Vele mogelijkheden

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

 • Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op telefoonnummer 085 200 62 45 of mailen naar info@uwhorecamakelaar.nl.

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Horeca / Foodtruck Concept
Verkocht
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos