Fietscafe de Hospes Leenderstrijp € 825.000,- k.k.

Leenderstrijp € 825.000

Overview

Prijs
Leenderstrijp € 825.000
Type
Beleggingspand
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Leende , Eindhoven , Provincie Noord-Brabant

Beschrijving

Door UWHORECAMAKELAAR te koop aangeboden dit groot woon – werkpand / beleggingspand / transformatieobject Strijperstraat 46 5595 GD Gemeente Leende/Strijp.

OVER FIETSCAFÉ DE HOSPES: Fietscafé de Hospes ligt in het landelijk gelegen kleine Brabantse Leenderstrijp (zuid oost van Eindhoven). Het dorp bezit nog tientallen oude monumentale Langgeven boerderijen met rieten daken, waarvan de meeste met een rijke historie. Leenderstrijp heeft ± 420 inwoners. De Hospes VVV met binnen tot 80 zitplaatsen en buiten op terras 125 zitplaatsen is ook een rustplaats voor fietsers en wandelaars gelegen aan diverse fiets en wandelroutes. In de nabijheid van ± 700 meter vindt u het Leenderbos met 2.800 hectare fiets en wandel routes. Fietscafé de Hospes beschikt over vergaderzalen, een cafégedeelte een groot terras wat deels verwarmd is wat  vele mogelijkheden biedt tot uitbreidingen.

VRAAGPRIJS: € 825.000,- k.k. Inclusief inventaris.

HUUROPBRENGST: De rendementsprognose doen wij u graag tijdens een kennismakingsgesprek toelichten. Het te verwachten rendement is marktconform.

TYPE: Horecapand met woning, beleggingspand, transformatiepand.

LIGGING: Buitengebied.

PERCEELOPPERVLAKTE: ca. 1.205 m²

RESTAURANT – CAFÉGEDEELTE: ca. 100 m²

KEUKEN: ca.10 m²

BUITENTERRAS: ca. 100 m² deels verwarmd met 125 zitplaatsen.

OPSLAG: ca. 80 m²

ZITPLAATSEN: ca. 80

BOUWJAAR: 1953

STAAT VAN HET PAND: Het pand verkeert in goede staat van onderhoud en is eventueel instapklaar voor verhuur en of eigen gebruik.

TRANSFORMATIE: Voor meer informatie en mogelijkheden neem contact met gemeente op.

LEVERING en AANVAARDING: In overleg.

BOUWKUNDIGE STAAT: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

WONING AANWEZIG: Ja, eenvoudig ingericht.

PARKEREN: Voldoende, in omgeving (gratis).

ZONNEPANELEN: 120 panelen allen voorzien van optimisers, 315 wattpiek dus afzonderlijk uitleesbaar opbrengst is 37.800 kWh per jaar, panelen zijn geplaatst in 2016.

BIJZONDERHEDEN:

 • Volledige horecavergunning
 • Eventueel mogelijk om er een volledige woning te maken, voor meer informatie hierover verzoeken wij u met de gemeente contact op te nemen.
 • Eventueel geschikt voor transformatie en of splitsing
 • Zeer geschikt voor belegging
 • Gunstig gelegen

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE: Rechtsgeldige koopovereenkomst is pas ná ondertekening geldig en bindend. Een mondelinge overeenstemming tussen de verkoper en de koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept.

ZEKERHEIDSTELLING : Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

DISCLAIMER : Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

CONTACT : voor meer info neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel :085 200 62 45 E-mail: Info@nedafmakelaardij

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos