A-locatie Centrum Boxtel VERKOCHT

Boxtel VERKOCHT

Overview

Prijs
Boxtel VERKOCHT
Type
Horeca overname
Verkocht
Yes
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Boxtel , Noord-Brabant

Beschrijving

Op een geweldige a locatie in het centrum van Boxtel, wordt door uw horeca makelaar café Vollop ter overname aangeboden.

LIGGING: Midden op de markt in het centrum van Boxtel ligt café en feestzaal Vollop. Op vrijdag de wekelijkse markt en tal van horecagelegenheden als buren maakt dit plein tot het uitgaanscentrum van Boxtel

INDELING: Het cafégedeelte met grote bar, dj meubel keuken en toiletgroepen liggen op de begane grond. In kelder een koelcel met tankinstallatie. Via een grote trap komt u in het feest/zaalgedeelte met eigen sanitaire voorzieningen en kleine keuken, tevens bevindt zich hier een overdekt dakterras.

PARKEREN: Eigen parkeerplaats op binnenplaats achterkant pand, met de  mogelijkheid voor laden en lossen van drank etenswaren etc.

TERRAS: Een groot terras op het zuiden met ± 60 zitplaatsen maakt dit bedrijf compleet voor enthousiaste ondernemer(s).

OMZETINDICATIE:   op aanvraag

HUUR: op aanvraag

HUURWAARBORG: Huurborg 3 maanden

PRIJS OVERNAME: op aanvraag

METRAGE:

Totaal oppervlakte : ca. 300 m²
Oppervlakte keuken : ca.13 m²
Oppervlakte restaurant + café : ca. 150 m²
Aantal tafels binnen : 10
Aantal stoelen binnen : 50

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE : Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst

 

 

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos