Restaurant in het Centrum van Valkenswaard

Overview

Prijs
Centrum Valkenswaard
Contactpersoon
Gerton Pauwels
Telefoonnummer
+31 6 46 84 21 50
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Valkenswaard , Provincie Noord-Brabant

Beschrijving

In het toeristisch centrum van Valkenswaard waar meerdere goed draaiende horecazaken zich gevestigd hebben , wordt door uw horeca makelaar dit instapklaar en goed gelegen Mediterraans restaurant ter overname aangeboden.

OVER VALKENSWAARD :

De gemeente Valkenswaard maakt deel uit van de plusregioSRE.

Valkenswaard staat in de regio bekend om haar levendige uitgaansleven. Met name op de Markt van Valkenswaard bevindt zich een hoge concentratie van horecagelegenheden en ook op de zogenaamde Statie zijn restaurants en cafés te vinden. Het uitgaansleven wordt nog eens extra gestimuleerd door tal van evenementen die het hele jaar door in Valkenswaard georganiseerd worden. Hiervan is het Bloemencorso Valkenswaard, dat elk jaar op de tweede zondag van september wordt gehouden, veruit het bekendste. Andere evenementen zijn de jaarlijkse kermis, eens in de twee jaar het internationale Vogelverschrikkersfestival en, sinds 2012, op eerste pinksterdag, AmeeZing Valkenswaard op het Frans van Bestplantsoen.

HUUR : 2220,– P.M. inclusief btw.

PRIJS OVERNAME GOODWILL INVENTARIS :  € 75.000 EURO
OMZETINDICATIE : Op aanvraag

TOTAAL OPPERVLAKTE : ca. 180m2

TERRAS :

Terras aanwezig : Ja
Aantal tafels terras : 7
Aantal stoelen terras : 20

ZEKERHEIDSTELLING : Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 dagen na de wilsovereenkomst bij de makelaar te deponeren.

VERPLICHTINGEN :
Geen verplichtingen .

BIJZONDERHEDEN :

 • Goede locatie
 • Inventaris van 2016
 • Instapklaar

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons regiomanager

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca / Foodtruck Concept
Foodtruck VERKOCHT
Horeca overname
Bergen VERKOCHT
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos