Sushi Time Leiden €77.500

Leiden €77.500

Overview

Prijs
Leiden €77.500
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Leiden , Zuid Holland

Beschrijving

Door uw horecamakelaar ter overname aangeboden.

Soms spreken we over A-locaties en in heel uitzonderlijke gevallen spreken we over AAA-locaties. Dit is dus een triple-A locatie in het hartje van leiden welke maar zelden beschikbaar komt. Midden op de gracht, aangrenzend aan 1 van de allermooiste stadsbruggen van ons land, de Koornbrug van Leiden. Wat een locatie is dit! Iedere woensdag en zaterdag vindt hier midden op de gracht de markt plaats. Verse vis, groenten en fruit, delicatessen, bloemen en nog zoveel meer. Het is altijd druk in Leiden op de grachten. De vele horeca en terrasjes tegen het decor van de prachtige gevels aan de waterkant geven de stad een geweldige uitstraling.

Leiden is oa de stad van de Leidsche sleutels en misschien is heel binnenkort de sleutel van deze zeer goedlopende afhaal en bezorg sushi zaak wel van u. Aan de Botermarkt 5 pal aan de markante Koornbrug biedt uwhorecamakelaar met trots deze zaak aan.

De huidige eigenaar maakt als zelfstandige gebruik van de zeer goedlopende franchiseformule Sushi Time. Indien u de nieuwe eigenaar wordt van deze toplocatie, kunt u gebruik maken van deze succesformule door zelfstandig afspraken te maken met Sushi Time hoofdkantoor of u kunt bijvoorbeeld een geheel eigen sushi formule neerzetten. Uiteraard staat het u vrij om elke willekeurige detailhandelformule dan ook hier te gaan voeren.

Locatie en doelgroep:

Het pand is gevestigd aan de Botermarkt 5. Het pand ziet eruit zoals een pand aan de Leidsche grachten eruit moet zien. Het is altijd een feest om over de Leidsche grachten te wandelen, winkelen te eten en te drinken.

De doelgroep bestaat uit een zeer divers publiek. Zowel zakelijk, winkelend, flanerend als toeristisch kan elkaar hier moeiteloos ontmoeten. Uiteraard is Leiden een echte studentenstad en de studenten weten eveneens moeiteloos Sushi Time te vinden. Met 2 scooters (inbegrepen in de overnamesom) en 3 thuisbezorgd e-bikes (deze zijn op huurbasis) wordt Leiden voorzien van de lekkerste sushi.

De plaatselijke bewoners maar ook ondernemers, met name ook van de markt op woensdag en zaterdag, weten deze prachtlocatie al jaren moeiteloos te vinden. Deze locatie is volledig coronaproof en de omzet dus vrijwel gegarandeerd aangezien er uitsluitend bezorgd en of afgehaald wordt.

Met recht een toplocatie in een geweldig mooie en gezellige studentenstad, veel romantiek, historie en veel omzet”potentieel”.

Overnamemogelijkheid:

Naast de overname van deze Top AAA-locatie is de exploitatie inbegrepen inclusief de overname van interieur, inventaris, goodwill en twee scooters. De naam Sushi Time kan en mag gedragen worden indien de nieuwe ondernemer zich hier bij wil aansluiten en overeenstemming vindt met Sushi Time. Het is een sterke formule, waar gebruik gemaakt kan worden van oa gezamenlijke inkoop, productie, naamsbekendheid en marketing etc, maar het is ook heel goed mogelijk om zelfstandig onder een eigen naam hier te vestigen.

Object informatie:

Totale oppervlakte: ca 50 m2

Verdienend oppervlak horeca: ca 10 m2

Aantal zitplaatsen: 3

Terras aanwezig: Ja, aan het water op de gracht, wordt thans geen gebruik van gemaakt

Vergunning: Conform huurcontract detailhandel

Staat: voldoet aan eisen en normen

Concept: Japans afhaal en bezorgen

Financiële informatie:

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris € 77.500,—

Omzet: op aanvraag

Huur: € 1186,- excl btw

Overname personeel: niet van toepassing 

Brouwerij/leaseverplichtingen: nee

Aanvaarding: in overleg, spoedig is mogelijk

Vergunning Exploitatie vergunning conform huurcontract & detailhandelvergunning

Extra’s: 2 bezorgscooters geheel gereviseerd

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Hartje centrum van Leiden midden op de Botermarkt! Hier komen maar heel zelden panden geschikt voor exploitatie beschikbaar. Deze locatie is een echte buitenkans om een kant en klaar afhaal en bezorgrestaurant te bemachtigen in het prachtige centrum van Leiden.

Op deze locatie zijn legio horeca afhaal en bezorgformules qua F&B te vestigen en kunnen zelfs wisselende keukens gevestigd worden. De locatie verkeert in meer dan zeer prima staat en is gelegen in één van de meest mooie “studenten”steden van Nederland.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke en top AAA-locatie te bezichtigen. Alle documenten zijn aanwezig mbt de huurcontracten etc.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Bel mij via 06-29584034, 030-2378060 of mail naar [email protected]

Gastvrije groet, ik sta graag voor u klaar,

Frans Wagenaar = UwHorecamakelaar

Samen met onze opdrachtgever hebben wij alles gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk op te stellen. U kunt hier geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige “onbedoelde” onjuistheden. Dat geldt zowel voor de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben ontvangen. De locatie is meer dan een bezichtiging waard en graag verstrekken wij meer informatie, nadat wij met elkaar in contact zijn gekomen.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Centrum Utrecht VERKOCHT
Horeca overname
Centrum Hilversum VERKOCHT
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos