Prachtig stijlvol restaurant markt Sittard

Sittard €79.000

Overview

Prijs
Sittard €79.000
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Sittard-Geleen , Limburg

Beschrijving

Beschrijving.

Gelegen op het prachtige marktplein in het centrum van Sittard, wordt dit bekende stijlvolle restaurant ter overname aangeboden door Uwhorecamakelaar.nl.

De mix van locale bevolking, toeristen, zakelijk verkeer, verschillende talen en smaken maakt van Sittard een stad met het beste van beiden.

Het supergezellige marktplein is het horecahart van de stad. De historische binnenstad is inmiddels ontdekt door veel toeristen gezien de komst van een aantal grote nieuwe hotels. Van verleden en heden. Van jong en oud. Sittard een van de meest geliefde bestemmingen in Zuid Limburg voor een dagje shoppen, een weekendje samen of een (wereldse) vakantie (dicht bij huis).

Het bedrijf behaalt een mooie omzet met een divers cliënteel die de zaak goed te vinden om heerlijke, prachtig opgemaakte gerechten te nuttigen. De zaak staat bekend om zijn Grill & BBQ gerechten.

De merkstrategie en huisstijl van de Aetzaak zijn geheel vernieuwend om te voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse gast.

Verse ingrediënten en een flexibele volgorde in het bereidingsproces zijn de belangrijkste pijlers om de hedendaagse gast te verwelkomen om comfortabel te komen dineren in een vernieuwde omgeving. De look en feel is aanzienlijk verbeterd en is compleet ingericht op een optimale klantervaring bij het bezoek aan dit restaurant. Daarnaast is gastheerschap van de eigenaren, snelheid een belangrijke pijler van dit restaurant op de markten.

Eigenschappen
Ondanks het kleinere formaat van het restaurant wordt er een zeer goede
omzet gerealiseerd (Covid-19 uitgezonderd). Elke donderdag staat de markt voor de deur die een enorme aantrekkingskracht op het restaurant heeft en vanuit de ondernemersvereniging worden veel leuke activiteiten ontwikkeld die (extra) klanten trekken. Daarnaast is Sittard bekend van de vele evenementen die er georganiseerd worden, zoals oa. de wereldberoemde oktoberfeesten en de St Joep markt.

Omzet potentieel
De jaaromzet in 2020 is natuurlijk minder geweest als gevolg van de Covid-19 pandemie. Deze locatie heeft wel volop potentie om nog verder door te groeien echter is dat in de huidige omstandigheden lastig te beoordelen.

De inventaris van het bedrijf is zeer compleet en in uitstekende staat. Er is voldoende opslagruimte en een mooie open keuken.

Type bedrijf: Stijlvol ingericht Grill & BBQ restaurant

Omzetindicatie: €230.000 per jaar (geen corona)

Onroerend goed waarde: Pand niet te koop

Couvert: 18 tafels, 50 plaatsen

Terras aanwezig: Ja, 4 tafels en 10 plaatsen

Aantal verdiepingen: Begane grond restaurant ruimte 120 m2, boven spoel en voorbereidingskeuken en kelder

Parking aanwezig: ja, meer als voldoende gratis parkeren in omgeving

Inventaris: In goede staat en compleet

Leasecontracten: geen

Personeel: geen verplichtingen

Vraagprijs: € 79.000,=

Huurbedrag: De huur bedraagt €2700,= ex van btw.

Openingstijden: Do-zo 17’00-22’00

Groeimogelijkheden en voordelen voor dit interessante aanbod:

 • Mooie zichtlocatie op succesvolle marktplein Sittard
 • Sittard wordt bezocht door steeds meer toeristen en heeft een hoog potentieel aan lokale bevolking
 • Mooi terras
 • Stijlvol ingericht
 • Groot eigen klantenbestand
 • Goede omzet ook in Covid 19 lockdown met bezorgen en afhaal

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

 • Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op telefoon nummer 0611785735 of mailen op [email protected]

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos