Zeer goed lopend pizzarestaurant/ijssalon aangeboden a/h Dorpsplein van charmant Harmelen

Vraagprijs €150.000

Overview

Prijs
Vraagprijs €150.000
Contactpersoon
Frans Wagenaar
Telefoonnummer
0302378060
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Utrecht , Woerden

Beschrijving

Midden op het dorpsplein van Harmelen wordt deze prachtige horecazaak aangeboden via www.uwhorecamakelaar.nl

Mooi Harmelen, haar plein en omgeving vormde de filmset voor de Nederlandse succes televisieserie “de 12 van Oldenheim”.

Op het plein is restaurant “La Dolce Vita” gelegen. La Dolce Vita staat sinds 1989 in de wijde omtrek bekend om haar huis- en zelfgemaakte Italiaans IJs. Verder voor de zeer goede keuken met uitsluitend verse kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen en verse zelf gemaakte pizza’s. Niet voor niets wordt hier “het goede/zoete leven” gevierd. In 2013 is de zaak geheel vernieuwd en sindsdien jaarlijks aan de standaarden van deze tijd en kwaliteitseisen aangepast.

Het restaurant gedeelte beslaat ca. 75m2. Ook de grote keuken heeft een oppervlakte van ca. 75m2. Voor de zaak, met zicht op de kerk een fijn terras van ca. 15m2. Het restaurant richt zich met diverse producten op diverse doelgroepen. Hierdoor is er altijd drukte en weet iedereen La Dolce Vita te vinden. Naast het restaurant is ook nog een uitgebreide bezorgservice van toepassing op deze zaak. Deze gaat onder een andere naamstelling. De reden hiervoor leggen wij nader aan u uit tijdens een nadere kennismaking. De reden hiervoor is kwaliteitsborging en financiële compensatie voor bezorgkosten. Kortom deze zaak is goed doordacht financieel zeer gezond.

De omzetten zijn meer dan goed te noemen in relatie tot de kosten. De huur is gunstig voor een locatie als deze. Een echte buitenkans voor een ondernemer die op een prachtige locatie een goedlopend restaurant kan en wil voortzetten.

Graag komen wij in contact met “toekomstige” horeca-ondernemers die interesse hebben om deze mooie en goedlopende zaak te bezichtigen bij ontstane interesse.

Bel met uwhorecamakelaar Frans Wagenaar via 030-2378060 of stuur een mail naar frans@uwhorecamakelaar Wordt u liever teruggebeld, laat dan uw gegevens achter in het interesse formulier naast dit mooie object.

Hopelijk tot snel in Harmelen waar wij u van harte zullen begroeten en extra informatie kunnen geven en uw vragen beantwoorden.

Hartelijke groeten,

Frans Wagenaar

uwhorecamakelaar regio Utrecht e.o.

030-2378060 frans@uwhorecamakelaar.nl

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos