Johnny’s Burger & O’Tacos Utrecht € 199.000,-

Utrecht € 199.000,--

Overview

Prijs
Utrecht € 199.000,--
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Provincie Utrecht , Utrecht

Beschrijving

Op een top locatie in Utrecht, wordt u deze bekende horecaonderneming met landelijke naamsbekendheid door uwhorecamakelaar ter overname aangeboden.

Johnny’s Burger & O’Tacos is een bedrijf met een zeer goede naam en tevens goede omzet en is gelegen op een van de hotstpots van Utrecht stad.

De Potterstraat ligt in het hart van Utrecht en verbindt de Neude met de Voorstraat. Het is een drukke straat die zowel voetgangers als fietsers bedient. De Potterstraat is omgeven door diverse winkels, restaurants en cafés, waardoor het een levendige en populaire bestemming is voor zowel bewoners als bezoekers. Van kleine boetieks tot grote ketens, de straat biedt een breed scala aan winkelmogelijkheden

Johnny’s Burger Company werd opgericht in 2011. Het doel was om een hoogwaardige hamburgerervaring te bieden, geïnspireerd door de Amerikaanse burgercultuur. Sinds de oprichting is Johnny’s Burger snel gegroeid en heeft het meerdere vestigingen geopend door heel Nederland.

Johnny’s Burger staat bekend om zijn diverse en uitgebreide menu. Ze bieden een breed scala aan hamburgers, variërend van klassieke beef burgers tot kip en vegetarische opties. Het menu omvat ook bijgerechten zoals friet, uienringen, en milkshakes

Het object bevat alle apparatuur om deze heerlijke gerechten razendsnel te bereiden en te bezorgen naar de vele vaste klanten. Het restaurant staat goed aangeschreven op diverse online bestelsites. Het bedrijf draait een goede en stabiele omzet.

Een mooie overname kans om een bedrijf met een goede omzet, goede naam en krachtige formule over te nemen.

VRAAGPRIJS ONROEREND GOED: Betreft uitsluitend verkoop van het bedrijf (goodwill en inventaris).

VRAAGPRIJS OVERNAME VAN GOODWILL – INVENTARIS: De vraagprijs voor de overname van het bedrijf bedraagt €199.000,–

HUURPRIJS: De huur bedraagt €3.083,33,– ex btw per maand voor de gehele locatie.

HUUROVEREENKOMST: HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW. Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 14 december 2022

CONCEPT: Burger restaurant bezorgen & afhalen.

LIGGING:

 • Absolute top locatie Utrecht Centrum
 • Krachtige formule
 • Mooie zichtlocatie

BIJZONDERHEDEN:

 • Een van de beste locaties Utrecht
 • Bedrijf is zeer compleet en inventaris in uitstekende staat
 • Goede omzet
 • Goede naamsbekendheid

INDELING: Voor de juiste afmetingen verwijzen we u graag naar de plattegronden.

PARKEREN: Betaald in omgeving.

TERRAS: Niet aanwezig.

OPPERVLAKTE: ca. 60 m²

ENERGIELABEL: Niet van toepassing.

BESTEMMINGSPLAN: Horeca.

OMZETINDICATIE: Op aanvraag.

OPENINGSTIJDEN: De openingstijden kunnen door de nieuwe exploitant / eigenaar binnen de gestelde eisen van gemeente bepaald worden.

LEVERING en AANVAARDING: In overleg en huidige staat.

STAAT VAN DE INVENTARIS: De inventaris verkeert in goede staat.

LEEFTIJD INVENTARIS: Verschillend; inventaris is in goede staat en stemt goed af op het concept.

ZEKERHEIDSTELLING: Waarborgsom ter grootte van 20% van de koopsom. De koper dient deze  3 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst op de rekening van Uwhorecamakelaar bv te deponeren.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met ons hoofdkantoor te Maastricht.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE: Rechtsgeldige koopovereenkomst is pas ná ondertekening geldig en bindend. Een mondelinge overeenstemming tussen de verkoper en de koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos