HOTEL – ZALENCENTRUM-RESTAURANT BRUSSELS AIRPORT

2731 M2 HOTEL 975.000 EURO

Overview

Prijs
2731 M2 HOTEL 975.000 EURO
Contactpersoon
Igor Schafer
Telefoonnummer
0031 6 11 78 57 35
Type
Appartementen
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Belgie , Zaventem - Brussel ( B )

Beschrijving

Een zeer commercieel hotel – zalencentrum-restaurant, groot perceel op 7 minuten fietsen van het internationale vliegveld van Brussel en op 200 meter afstand van het trein-station richting Brussel – Leuven wordt door uw horecamakelaar inmiddels een erkend Belgische BIV makelaar ter overname / te koop aangeboden.

De verkoop betreft de overdracht van alle aandelen van de bvba vrij van schulden.

ALGEMEEN :

Bouwperceel met alle nodige vergunningen om een hotel – zalencentrum – restaurant op fiets / loopafstand van het internationale vliegveld van Brussel te bouwen, echter zijn er zeker ook veel andere mogelijkheden en potenties om o.a. een appartementencomplex met twee lagen te bouwen. De totale grondoppervlakte kan / mag bebouwd worden.

Momenteel is dit pand ingericht als een 14 kamer hotel met een enorme keuken en feestzaal, verder is er met de huidige indeling meer dan 400 zitplaatsen, en een terras op eigen perceel.

Eigen parkeerplaats voor ca. 50 auto’s.

Buiten de 14 kamers en twee inpandige garages beschikt dit perceel over een circa 160m2 aparte woning met 3 slaapkamers, keuken en 2 badkamers.

Het woonhuis kan uiteraard bij het hotel getrokken worden, waardoor een in totaal hotel met 20 kamers met geringe kosten aan verbouwingen gerealiseerd kan worden.

Indien men  de feestzalen en het restaurant gedeelte bij het hotel trekt, kunnen in totaal wellicht 30 kamers gemaakt worden.

KADASTRALE GEGEVENS : Afdeling 3, sectie B, nrs 183a2 en 183b2

EPC : Op aanvraag.

PRIJS : Vraagprijs bedraagt 975.000

TOTALE GRONDOPPERVLAKTE : 2731 m2

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Voor verdere vragen neem geheel vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

 

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos