Hotel / Kasteel Lanaken €1.95 Miljoen k.k.

Lanaken €1.95 miljoen k.k.

Overview

Prijs
Lanaken €1.95 miljoen k.k.
Type
Beleggingspand
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Belgie , Provincie Limburg BE , Lanaken ( B )

Beschrijving

Met trots biedt uwhorecamakelaar dit hotel – Kasteel, beleggingspand in verhuurde staat te koop aan.

OBJECT: Kasteel en burcht Pietersheim waren de zetel van de heerlijkheid Pietersheim. Resten van de 12e-eeuwse waterburcht Pietersheim getuigen van een lange geschiedenis. Net buiten de burchtsite, op de locatie van het voormalig neerhof van de waterburcht, staat ‘Kasteel Pietersheim’, dat in zijn huidige neoklassieke vorm dateert uit het begin van de 20e eeuw.

RECREATIE: De waterburcht werd gerestaureerd en werd in 2010 heropend. Tegenwoordig doet de burchtruïne dienst als toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen met informatie over het Nationaal park, de geschiedenis van het kasteel en verhalen over de ridders en edellieden van Pietersheim en Lanaken. Het kasteel geldt als beginpunt voor verschillende wandelingen in het nationaal park. Wandelingen in het wandelgebied Pietersheim typeren zich vooral door dichte dennenbossen, oude beukendreven, jeneverbessen en de uitgestrektheid van de bossen, met name het Pietersheimbos. In het noorden van het wandelgebied liggen de vallei van de Zijpbeek en de Neerharerheide die getypeerd worden door gagelstruiken, vergezichten en een van de stilste plekken van het Nationale park Hoge Kempen.

Andere faciliteiten aan de toegangspoort Pietersheim zijn: een kinderboerderij, een speeltuin, fietsverhuur, een cafetaria, een hotel en een kabouterpad.

INDELING: Het object bestaat uit een horecagedeelte / restaurant gedeelte, 15 luxe hotelkamers en een feestzaal.

Via een ruime inkomhal, die vandaag dienst doet als onthaal, komt men in de verschillende grote ontvangstruimten met authentieke plafonds, prachtige vloeren en deuren. Het is de perfecte locatie met alle voorzieningen voor feesten, vergaderingen en diners met een professionele keuken en voorraadkamer in het souterrain. De royale trap leidt ons naar de verdiepingen waar 15 high-end afgewerkte hotelkamers met badkamer en alle comfort werden ingericht. Moderne technieken en luxueuze afwerking werden overal toegepast. Vanuit elke ruimte kan men genieten van de rustgevende omgeving en het prachtige zicht op de Engelse tuin.

OPPERVLAKTE: Perceeloppervlakte 3254 m² en een woonoppervlakte van ca. 1000 m²

HUUROPBRENGST: Graag verlenen wij u meer informatie na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.

VRAAGPRIJS: € 1.950.000,– ” De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de boekhouding van de onderneming rekening houdende met de waardebepaling van het gebouw hierbij weergegeven”.

LIGGING:  Het object is uitstekend gelegen ten aanzien van uitvalswegen  maar ook de omliggende steden, op 5 minuten autoafstand van een van de meeste toeristische steden van Nederland ”Maastricht”.

BIJZONDERHEDEN:

 • Goede huurder
 • Geweldige rendement
 • Pand in uitstekende staat
 • Top gelegen
 • Bekend van TV en kranten

DISCLAIMER :

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons op telefoon nummer 085 200 62 45 of mailen op [email protected]

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos