HORECA IN HET HART VAN HET INDUSTRIETRERRIEN IN ENSCHEDE

EEN KANS...IN ENSCHEDE

Overview

Prijs
EEN KANS...IN ENSCHEDE
Contactpersoon
abraham tunc
Telefoonnummer
0618710008
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Enschede , Overijssel

Beschrijving

Zelden doet de mogelijkheid zich voor om in het hart van een industriegebied een lokatie te vinden voor een horecabedrijf.  Welnu, Uw HorecaMakelaar biedt per direct een mooi bedrijf ter overname dat gesitueerd is midden in het industrieterrein van de beste stad in het Oosten van het land. Hiernaast is de lokatie op een ‘schreeuw’ afstand van de Universiteit Twente, waar duizenden studenten en docenten graag gebruik maken van de bezorgdienst van het bedrijf. Ook is het bedrijf zeer geschikt voor bedrijfsbijeenkomsten en andere familiefeesten. Op het terras kan naar hartelust shisha gerookt worden.

GEGEVENS:

-VRAAGPRIJS: informeer bij de makelaar naar de overnameprijs.

-OMZET: De zaak bestaat nog maar twee jaren. Het eerste jaar was er een omzet van circa een ton. Het tweede jaar steeg de omzet naar twee ton. De omzet is dus groeiende. Op deze lokatie is de mogelijkheid aanwezig om ruim drie ton omzet te maken. De zaak wordt nu namelijk beperkt opengesteld. Alleen via thuisbezorgd.nl wordt er een ton omzet gedraaid.

-LOKATIE: In het hart van het industrieterrein van Enschede.

-NAAM: Little Dubai

-HUUR: slechts € 750,- btw vrij en inclusief water, gas en elektra. Dit betekent dat er in principe geen huur betaald wordt aangezien er voor het water, gas en elektra geen kosten in rekening worden gebracht.

-CONCEPT: Afhalen en bezorgen van grill-gerechten en pizza’s

-HORECABESTEMMING: Horecavergunning 1.

-OPEN: Het bedrijf kan 24-uur opengesteld worden. Er zijn dus heel veel kansen om meer omzet te creëren. Op dit moment is het open van acht uur ‘s avonds tot vier uur in de nacht.

-INDELING: Het restaurant bestaat uit een horecagedeelte, opslagruimte en keuken.

-BORG: Drie maanden huurwaarborg van toepassing.

-REDEN VERKOOP: wegens privé redenen.

-PARKEREN: Voor de deur van het restaurant.

-VERPLICHTINGEN: Geen brouwerij en leveranciers verplichtingen.

-PERSONEEL OVERNAME: Niet noodzakelijk.

-KOSTEN KOPER. De kosten die betrekking hebben op de overname komen voor rekening van de koper, zoals makelaarskosten.

-FINANCIERING: Voor de juiste kandidaat is de eigenaar wellicht bereid deels te financieren.

-INVENTARIS: De gehele aanwezige inventaris is eigendom en vormt onderdeel van de overname. De volgende inventaris onderdelen zijn echter geen eigendom en dient een toekomstige koper over te nemen van de eigenaren en of in bruikleen/leasen: box-apparaat, biljarttafel, tafelvoetbal en air-hockey.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met de horecamakelaar, tel: 0618710008

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos