Eetcafé A-locatie Weesp, Huur €2265,-

Weesp, huur €2.265,-

Overview

Prijs
Weesp, huur €2.265,-
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Weesp , Noord-Holland

Beschrijving

Omgeving en functie:

Gelegen direct aan de Vecht in een van de mooiste plaatsjes tussen Amsterdam en ’t Gooi. Het prachtige Weesp is een echt rustpunt en heeft mooie plekjes waar het goed toeven is. Bewoners van Weesp en toeristen en recreanten van buitenaf gaan hier hand in hand en de sfeer is gemoedelijk. Ook veel boottoerisme door de directe ligging aan de Vecht zorgt voor een grote aantrekkingskracht en veel mensen die een bezoek brengen aan Weesp.  

Direct gelegen aan de Vecht met eigen aanlegsteiger waar zowel vertrekkende als aankomende schippers en gasten in en uitstappen. Deze horecalocatie, eet- en muziekcafé de Walrus is een begrip in Weesp en kent een historie van ca 400 jaar horeca ervaring. Vroeger had dit beroemde café namen als het rode hert, het hert en als laatste de natte krant. Allemaal begrippen in Weesp en omgeving. Het is een echt eetcafé met als extra onderscheidend thema muziek. Vaak zijn er live optredens en de huidige eigenaren hebben jarenlange ervaring in de horeca. Ook in de hogere segment keukens met michelin vermeldingen. Deze ervaring komt ook terug in eetcafé de Walrus en hierdoor is het mogelijk om tegen heel vriendelijke prijzen geweldige daghappen te kunnen eten. Gezelligheid en ontmoeten dat is de functie van dit mooie eetcafé waarbij gastvrijheid, service en kwaliteit centraal staan. 

Locatie en doelgroep:

Het historische horeca object is ca twee jaar geleden helemaal aangepakt en verbouwd en voldoet aan de modernste standaarden en wettelijke verplichtingen. Als pronkstuk hangt aan het plafond een uniek kunstwerk waarin allerlei muziekinstrumenten zijn verwerkt. Alleen dat is al een bezoek aan dit eetcafé waard. De doelgroep is divers en bestaat uit vele gasten zoals, studenten, gezinnen (met kinderen), families, buurtbewoners, toeristen, recreanten maar ook toevallige passanten. Ook staat de locatie goed bekend bij echte muziek liefhebbers. Met name tijdens het bruggen en sluizen festival (inmiddels landelijk bekend) swingt het letterlijk de pan uit in Weesp en bij eetcafé de Walrus. Tijdens deze dagen zijn de omzetten enorm en is het geen seconde rustig. Het huidige concept staat als een huis en is er om bekend dat er uitsluitend met verse producten van de beste kwaliteit wordt gewerkt. Aan de straatzijde is een grote terrasvoorziening gelegen direct aan de Vecht ca 25/30 plaatsen.

Object informatie

Totale oppervlakte:                                                ca 70m2 

Verdienend oppervlak :                                      ca 55m2 

Aantal zitplaatsen:                                                 ca 35 

Terras aanwezig:                                                    ja, ca 25 a 30 plaatsen 

Vergunning:                                            Drank en horecavergunning 

Staat:                                                                         voldoet aan de laatste eisen 

Concept:                                                                   eet-, muziekcafé

Financiële informatie:

Vraagprijs goodwill, locatie en inventaris:      n.o.t.k. 

Huur:                                                                        €   2.265,- 

Overname personeel:                                            nee

Brouwerijverplichtingen:                                     nee

Aanvaarding:                                                          in overleg, spoedig is mogelijk

Vergunning                                                             Drank/horecavergunning

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Deze zaak is een buitenkans om een instapklare horecaformule te betrekken die staat als een huis en beschikt over een volledige drank en horecavergunning. Een eetcafé met een rijke historie in de prachtige plaats Weesp. Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze mooie zaak te bezichtigen. 

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Bel mij via 030-2378060 of mail naar [email protected] Indien u uw gegevens achterlaat in het interesseformulier nemen wij zsm contact met u op.

Gastvrije groet, 

Frans Wagenaar = UwHorecamakelaar voor regio Utrecht e.o. 

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos