UNIEK HOTEL – PENSION PROJECT IN HET HART VAN ENSCHEDE

HOTEL 35 KAMERS ENSCHEDE

Overview

Prijs
HOTEL 35 KAMERS ENSCHEDE
Contactpersoon
Abraham Tunc
Telefoonnummer
06 18 71 00 08
Type
Hotel
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Enschede , Overijssel

Beschrijving

Midden in het centrum tegen over het Muziekcentrum op de Noorderhagen 44 en 46 te Enschede bevindt zich dit uniek object, waar een hotel of pension gebouwd kan worden.

Enschede is inmiddels gegroeid tot de beste stad van Oost-Nederland. Voor een stad als Enschede met haar strategische ligging zijn er te weinig hotels. Niet voor niets heeft Van der Valk en City Hotel zich in de afgelopen jaren in Enschede gevestigd. De bezettingsgraad van de bestaande hotels in Enschede zoals Van der Valk en City Hotel is hoog. De schattingen van de bezettingsgraad is rond 90-95% . De bekende hotel site booking.com  biedt een kamer van de genoemde hotels per nacht voor  respectievelijk € 120,- en € 110,- (exc. ontbijt)De huidige eigenaar heeft ruim twee jaar heel veel tijd en energie gestoken om de bestemming en het volledige project gereed te krijgen.

Inmiddels heeft de gemeente ingestemd met het bouwen van een hotel of pension. Dit is voor de stad Enschede uniek te noemen. De gemeente geeft amper meer toestemming voor horeca gelegenheden. Hiernaast is er een kant-en-klare bouwplan en tekeningen beschikbaar. Volgens de huidige bouwplannen kunnen maar liefst 35 kamers gerealiseerd worden. Deze kamers kunnen in vier lagen (begane grond en drie verdiepingen) gebouwd worden. De begane grond zal gebruikt kunnen worden voor horeca, entrée en er is kelderruimte van ongeveer 210 m2. Volgens het plan dat door de huidige eigenaar gemaakt is, kan het hotel/pension gebouwd worden voor circa 1,5 miljoen euro. De grootte van de kavel is circa 400 m2

De vraagprijs van het hele project is voor alsnog niet bekend. De eigenaar geeft de voorkeur voor realistische biedingen door geïnteresseerden.

Voor alle informatie kunnen geïnteresseerden zich wenden bij de makelaar. Ook biedingen kunnen  uitsluitend gedaan worden bij de makelaar. Uiteindelijk dienen serieuze biedingen via de email plaats te vinden in combinatie van een identiteitsbewijs van de potentiële koper.

Uw HorecaMakelaar

Regio Overijssel

Tel: 0618710008

abraham@uwhorecamakelaar.nl

DISCLAIMER:

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos