Compleet Partycatering bedrijf, creatief culinair atelier Driebergen €44.500,-

Compleet partycatering bedrijf €44.500,-

Overview

Prijs
Compleet partycatering bedrijf €44.500,-
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Utrecht , Driebergen-Rijsenburg

Beschrijving

Hoeveel mensen doen dat tegenwoordig nog en hoeveel mensen doen dat goed? Het roer omgooien en (al meer dan 10 jaar!!) een eigen Partycatering bedrijf bouwen en laten groeien. Vervolgens de vervolgstap en het bedrijf aanbieden aan de markt om zelf daarna nogmaals het roer om te gooien en te vertrekken naar de wijngebieden in Frankrijk om daar de focus op wijnen, gites en chambre d’hotes te richten. Het lijkt een droom, maar dat is het niet. De huidige eigenaresse van het partycateringbedrijf heeft een gevoel voor gastvrijheid, service, dienstverlening en absolute topkwaliteit. Met vaste jongen mensen die op oproepbasis werken wordt elke partycatering partij tot een onvergetelijk event gemaakt. Of dit nu zakelijk is, privé of een andersoortig feest. Met de gevestigde merknaam “chatelaine” bent u verzekerd van een geweldige culinaire en gastgericht ervaring op locatie.

Wegens verhuizing naar Frankrijk ter overname aangeboden:
een zeer goed lopend cateringbedrijf in het midden van het land (Driebergen-Zeist).
Actief sinds 2009.
De klanten/gasten kring bevindt zich in het hogere segment, zowel regionaal als landelijk.
Gemiddelde ordergrootte in 2018: ruim 1.450,= euro 
Eerste helft 2019: ruim 2.100,= euro 

Alle gerechten (diners, buffetten, maaltijden, walking dinners, lunches, high teas, borrelhapjes, luxe barbecues,…) worden vanuit een professionele keuken in het huidige woonhuis voorbereid en op locatie bij de opdrachtgevers afgemaakt. De keuken gaat opgeslagen worden in een loods nabij Veghel. De inboedel beschikt dus over een zeer efficiënt ingerichte bedrijfskeuken met horecavloer, waarin o.a. een Rational oven, een professioneel fornuis met doorkookplaat (Beuk) en een mobiele warmhoudkast (Alto-Shaam) die ook in de auto wordt gebruikt. Daarnaast een spoelkeuken (met servies, bestek, glaswerk, elektrische rechauds etc. tot circa 100 personen en een Roeder doorschuif-vaatwasmachine). Maar natuurlijk is al deze apparatuur ook elders te plaatsen. Dat geldt eveneens voor een koelkast en 4 grote diepvrieskasten van het merk Liebherr. Alles (zowel apparatuur als overige inventaris) is perfect onderhouden staat en kan per direct worden ingezet.
Naast de gerechten wordt vaak ook zorggedragen voor de complete aankleding en inrichting van een feest of bijeenkomst: meubilair, linnengoed, tenten, muziek(suggesties) en -installatie etc. Het bedrijf is instapklaar, heeft een zeer goede naam en enorme groeipotentie (huidige omzet ca. 70 K.)

De eigenaresse is graag bereid om een aantal weken de nieuwe eigenaar te begeleiden en te introduceren bij het klanten en gastenbestand.

Bij het overnemen van het bedrijf zijn in principe inbegrepen:
– de naam
– de inboedel
– de (hooggewaardeerde) website
– het klantenbestand
– alle recepturen (waarvan bijna 500 met calculatie in excel)
– honderden digitale foto;s van gerechten waarvan ruim 200 afgedrukt en per onderwerp in 2 presentatiemappen
– eventuele voorraden
– en indien gewenst de beletterde en speciaal ingerichte bedrijfsauto (dacia lodgy prestige tce ca. 67.000 km).

Voor een indruk kijk op zie www.chatelaine.nl Overige inhoudelijke informatie wordt alleen verstrekt aan partijen die met naam en toenaam reageren via www.uwhorecamakelaar.nl

Dit pareltje van Driebergen wordt aangeboden door www.uwhorecamakelaar.nl Bent u geïnteresseerd neem dan contact op met Frans Wagenaar via 030-2378060 of via frans@uwhorecamakelaar.nl

Bezichtiging is altijd op afspraak. Aanvaarding in overleg maar kan op korte termijn.

Culinaire en gastvrije groet,

Frans Wagenaar = Uw Horecamakelaar regio Utrecht e.o.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos