ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT.

Cafetaria Apeldoorn

Overview

Prijs
Cafetaria Apeldoorn
Contactpersoon
Abraham Tunc
Telefoonnummer
0618710008
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Huur
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Gelderland , Apeldoorn

Beschrijving

Per direct aangeboden door uw horeca makelaar, Cafetaria Van 68 in Apeldoorn op een unieke A-locatie. Deze zaak bestaat al ruim 35-jaar. In het verleden heeft de cafetaria een half miljoen omzet gedraaid. Door omstandigheden is de omzet flink naar beneden gezakt. Maar de juiste ondernemer kan hier makkelijk op korte termijn een goede boterham verdienen.  De Cafetaria is zowel te koop als te pacht. Dit betekent dat dit sleutel-klaar bedrijf tegen kleine investering overgenomen kan worden of nagenoeg zonder investering gepacht kan worden. De zaak is gevestigd op de Asselsestraat:  een aanloopstraat naar het winkelcentrum.

Overname of pachten:

Deze zaak kan overgenomen worden voor slechts € 32.500,- , maar voor de juiste ondernemer is het bedrijf ook  te pacht. Met pachten hoeft de ondernemer slechts € 15.000,- borg te betalen. Dit bedrag is inclusief drie maanden borg voor de huur. In beide gevallen geldt kosten koper!

Woning:

De eigenaar van het pand heeft twee woningen in de directe buurt. Een van de woningen bevindt zich boven de cafetaria en bestaat uit woonkamer, slaapkamer, douche, keuken en wc. De andere woning is direct naast het bedrijf. De huur van de woningen is allebei  € 720,– per maand per woning. Een van de woningen is per 1 oktober te huur en de andere is in overleg met de huidige huurder te huur.

Bestemming:

daghoreca / avondhoreca.

Zitplaatsen:

Binnen beschikt het object over ca. 16 zitplaatsen.

Huur:

Huren/pachten inventaris € 600,- per maand

Huur pand: € 1350,- per maand

Het betreft een huurovereenkomst conform 7:290 BW Winkelruimte en overige bedrijfsruimten aangevuld met standaard horecabepalingen.

Betaling huur:

Per maand vooruit.

Bruikleen – verplichtingen:

De gehele inventaris is eigendom en zit bij de overname inbegrepen. Geen verplichtingen van brouwerijen, automaten   en leveranciers.

Inventaris:

De inventaris bestaande o.a. uit:
– Vriescel
– Koelcel
– Bakwand
– Koel toonbank
– ijsvrieskist
– Salade vitrine
– Steamer
– Tafels en stoelen (± 20 zitplaatsen)
– Frisdrankkoeling
– Magnetron
– Camerabeveiliging
– Servies en bestek
– Fornuis

Technisch:

Het pand en inventaris zijn in uitstekende goede staat.

Personeel:

Geen personeel overname.

Inrichting:

De inrichting is in een uitstekende staat. Zien is kopen!

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst.

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Vergelijkbare objecten

Andere objecten

Horeca overname
TOP LOKATIE ARNHEM
Horeca overname
Snackbar Anytime Doetinchem
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos