A-locatie centrum Maastricht

Maastricht centrum

Overview

Prijs
Maastricht centrum
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Maastricht , Provincie Limburg

Beschrijving

Omgeving en functie:

Dit is letterlijk en figuurlijk een buitenkans. Dit soort pareltjes komen niet vaak in de verkoop. Dit supergezellige Café-restaurant in de superhippe wijk “Wyck” met een mooi terras en mooie bovenliggend appartement wordt met trots aangeboden door Uwhorecamakelaar.nl.

Deze zaak heeft een uitstekende A1 zichtlocatie. Het is gelegen vlakbij de drukke winkel en horecastraat ‘ De Wycker brugstraat’ in een schitterend historisch monumentaal pand.

De mix van locale bevolking, toeristen, zakelijk verkeer, verschillende talen en smaken maakt van Maastricht een stad met het beste van beiden.

In de supergezellige wijk “WYCK’ gelegen vanaf het station tot aan de maas vind je de meest nieuwe en hippe concepten zowel in de gastvrijheidssector als in de retail. De historische binnenstad is inmiddels ontdekt door veel toeristen gezien de komst van een aantal grote nieuwe hotels. Van verleden en heden. Van jong en oud. Maastricht een van de meest geliefde bestemmingen in Zuid Nederland voor een dagje shoppen, een weekendje samen of een (wereldse) vakantie (dicht bij huis).

Het bedrijf behaalt een mooie omzet met een divers cliënteel die de zaak goed vinden vanwege zijn heerlijke variëteit aan Heerlijke en prachtig opgemaakte gerechten. De zaak is in de buurt goed bekend en heeft naamsbekendheid. Steeds spelen de gastheer en gastvrouw in om de huidige trends.

De merkstrategie en huisstijl van deze zaak zijn geheel vernieuwend om te voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse gast.

Verse ingrediënten en een flexibele volgorde in het bereidingsproces zijn de belangrijkste pijlers om de hedendaagse gast te verwelkomen om comfortabel te komen dineren in een vernieuwde omgeving. De look en feel is aanzienlijk verbeterd en is compleet ingericht op een optimale klantervaring bij het bezoek aan dit restaurant. Daarnaast is gastheerschap van de eigenaren, snelheid een belangrijke pijler van dit restaurant op de markten.

Eigenschappen
Daarnaast is Maastricht bekend van de vele evenementen die er georganiseerd worden, zoals oa. het preuvenemint, André Rieu en het Jeker jazz festival.

Omzet potentieel
De uitbaters zijn nu twee jaar de zaak en de omzet aan het laten groeien. Deze locatie heeft wel volop potentie om nog verder door te groeien.

De inventaris van het bedrijf is zeer compleet en in uitstekende staat. Er is voldoende opslagruimte en een mooie open keuken.

Type bedrijf: Stijlvol ingericht Café – Restaurant met een belangrijke buurtfunctie

Omzetindicatie: € 300.000,=

Couvert: 10 tafels, 50 plaatsen

Terras aanwezig: Ja, 9 tafels en 36 plaatsen

Aantal verdiepingen: Begane grond restaurant ruimte 85 m2 met spoelkeuken, open keuken, toiletten en kelder

Parking aanwezig: ja, meer als voldoende betalende parkeerplaatsen in deomgeving

Inventaris: In goede staat en compleet

Brouweijcontract: Afname Grolsch

Personeel: geen verplichtingen

Vraagprijs: Info op kantoor

Huurbedrag: De huur bedraagt €2.600,=, Appartementen boven zijn evt erbij te huren , info op kantoor

Openingstijden: Wo-ma 16’00-00’00

Groeimogelijkheden en voordelen voor dit interessante aanbod:

 • Mooie zichtlocatie in Wyck, centrum Maastricht
 • Maastricht wordt bezocht door steeds meer toeristen en heeft een hoog potentieel aan lokale bevolking
 • Goede naamsbekendheid
 • Stijlvol ingericht
 • Groot eigen klantenbestand en goede buurtfunctie

Financiële informatie:

LET OP: WIJ KUNNEN U BEGELEIDEN OM EEN LENING TE KRIJGEN VOOR DE OVERNAME VAN DIT RESTAURANT

Aanvaarding: in overleg, spoedig is mogelijk

Meer informatie en bezichtigingsafspraken:

Deze locatie is een echte buitenkans om een perfect afgewerkte zeer goed renderende horecalocatie op een A1 locatie te bemachtigen in Maastricht.

Ik informeer u graag naar de mogelijkheden en bij concrete interesse nodig ik u graag uit om deze unieke en top-locatie te bezichtigen.

Alle documenten zijn aanwezig mbt de huurcontracten, tekeningen etc.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Reageer uitsluitend via e-mail op igor@uwhorecamakelaar.nl of bel 0031611785735

DISCLAIMER: Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld

Bijzonderheden

 • Casco
 • Lease contracten
 • Mogelijk op afbetaling
 • op aanvraag
 • Shareholders
 • Terras
 • Verplichtingen
 • Woning
 • zalen

Lokatie

Andere objecten

Horeca overname
Haarlem VERKOCHT
Horeca overname
Amsterdam VERKOCHT
Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos