TRIPLE B IN HENGELO IS PER DIRECT TE KOOP

Overview

Contactpersoon
abraham tunc
Telefoonnummer
0618710008
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Huur
Lokatie
Hengelo , Overijssel

Beschrijving

Lunchroom-restuarant Triple B in Hengelo is per direct aangeboden door Uw HorecaMakelaar. Uitermate mooi restaurant. Zien is kopen!

Hengelo telt ruim 80.000 inwoners. Het winkelcentrum van Hengelo bedient met de omliggende dorpen meer dan 150.000 mensen. Het is de vierde stad van Overijssel. In het hart van de stad is TRIPLE B gelegen. Alle bekende winkels zoals HEMA en WE grenzen aan het restaurant. Kortom een horecagelegenheid op een top lokatie.

Het bedrijf is door een professioneel bedrijf ingericht. Zo is het bedrijf bijvoorbeeld voorzien van een vloerverwarming. Verder heeft TRIPLE B een zeer populaire ijs-corner. In Hengelo eet je softijs bij Triple B! Het is een dag en avond zaak. De zaak is door omstandigheden nu gesloten. Geschikt voor allerlei concepten. Wie wil zijn droom op een toplocatie verwezenlijken? 

GEGEVENS:

Bestemming:

Lunchroom / daghoreca / avondhoreca.

Zitplaatsen:

Binnen beschikt het object over ca. 125 zitplaatsen.. Het terras aan de voorkant van het pand en beschikt over ruim 50 zitplaatsen.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie:

Nader te bepalen.W

Bruikleen:

Geen. Alle inventaris is eigendom en zit bij de overname inbegrepen.

Technisch:

Het pand en inventaris zijn in goede staat.

Personeel:

Geen personeel overname.

Inrichting:

Inrichting is vrij nieuw.

Verplichtingen:

Geen verplichtingen met brouwerijen en leveranciers.

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos