TOP RESTAURANT OP TOP LOKATIE IN HENGELO

Aanbevoeln object in Henglo

Overview

Prijs
Aanbevoeln object in Henglo
Contactpersoon
ABRAHAM TUNC
Telefoonnummer
0618710008
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Huur
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Hengelo , Overijssel

Beschrijving

Welke horeca man/vrouw droomt van een mooi volledig nieuw ingericht restaurant in het hart van Hengelo? Dit restaurant-grandcafé is twee jaar geleden volledig duurzaam ingericht. De lokatie is top. De zaak is top. Dit soort zaken komen een keer per generatie in de verkoop. Welke ondernemer met genoeg eigen middelen durft deze mooie kans met beide handen te grijpen? Dit restaurant wordt in de stille verkoop op de markt gezet door Uw HorecaMakelaar. Dit betekent dat gegadigden mogelijk een geheimhoudingsverklaring dienen te tekenen alvorens informatie over de zaak te verkrijgen.

De gemeente Hengelo telt maar liefst 80.000 inwoners. Het heeft een regionale functie. De horeca in Hengelo trekt ook bezoekers uit Delden, Borne, Oldenzaal en toeristen uit Duitsland.

OMSCHRIJVING

Bestemming:

Lunchroom / daghoreca / avondhoreca.

Zitplaatsen:

Binnen beschikt het object over circa 200 zitplaatsen. Het restaurant beschikt verder over een ruim terras en twee binnenplaatsen waar ruimte is voor ongeveer 100 gasten.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie

Nader te bepalen. Maar zonder voldoende eigen middelen is niet nodig te reageren. Voor de juiste persoon is een deel van de overname mogelijk onder strikte voorwaarden financierbaar!

Omzet:

De omzet van de zaak is maandelijks stijgende. Op dit moment heeft het restaurant aantoonbaar op papier ruim zeven ton omzet met beperkte openingstijden.

Openingstijden:

Zes dagen per week is het restaurant vanaf vier uur open. Maar de zaak leent zich heel goed voor om ook overdag te openen voor ontbijt en lunch. Wegens privé redenen kan de huidige ondernemer helaas het restaurant overdag niet openen.

Huur:

Huurprijs € 6.500 per maand, exclusief BTW

Het betreft een huurovereenkomst conform 7:290 BW Winkelruimte en overige bedrijfsruimten aangevuld met standaard horecabepalingen.

Gelet op de lokatie van het restaurant en de grootte van de zaak is de huurprijs zeer aannemelijk.

Betaling huur:

Per maand vooruit.

Waarborgsom huur:

3 maanden plus BTW.

Bruikleen:

Geen. Alle inventaris is eigendom en zit bij de overname inbegrepen. Geen verplichtingen van brouwerijen en leveranciers.

Technisch:

Het pand en inventaris zijn in uitstekende goede staat. De zaak beschikt over een krachtstroomaansluiting en een erkend professionele afzuiginstallatie.

Personeel:

Overname van twee personeelsleden. De rest van het personeel hebben flexibele contracten.

Inrichting:

Inrichting is nieuw: slechts twee jaar oud.

DISCLAIMER:

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos