Slagerij/ broodjeszaak, vers zaak te Leidschendam (in prijs verlaagd!!)

Back to Slagerij/ broodjeszaak, vers zaak te Leidschendam (in prijs verlaagd!!)

Overview

Contactpersoon
Piet Huisman
Telefoonnummer
06 123 800 27
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Leidschendam , Zuid Holland

Beschrijving

Ter overname aangeboden door uw horeca makelaar,  een mooie Slagerij, broodjes, verse maaltijden midden in het winkel centrum van Leidschendam met hieromheen 0.a. de Plus Super markt, een bakker,, Drankenhandel, Apotheek, Postkantoor, Wibra,  etc  en voldoende gratis parkeerplaats voor de deur, het winkelcentrum word druk bezocht  door omliggende buurten.

Via de glazen pui komen we in de grote winkel ( Totale oppervlakte 125 M2) welke ruim van opzet mag worden genoemd, aan de voorkant zijn 3 grote koel vitrine,s geplaatst waardoor u een duidelijk overzicht heeft op de producten, aan de zijkant bevind zich de doorgang naar de achterkant van de koelvitrine,s waar u een hele brede werkruimte zal aantreffen, in de 1 e hoek bevind zich een ingebouwde koelkast voor diverse doeleinden, nu word deze gebruikt voor vleeswaren ( heel), eenmaal achter de werkbanken ( koelvitrine) bevinden zich talloze opbergvakken onder de vitrine, boven op de vitrine bevinden zich een 2 tal weegschalen, een kassa systeem en een pin apparaat.

Aan de achterkant van deze vitrine bevind zich een extra werkruimte die weer zeer ruim is van opzet en met een werkbank over de totale lengte, hierop staan de 2 snijmachine,s ( waarvan er een is met een ingebouwde weegschaal) en een seal Machine (inpakken en afsluiten van producten), tevens bevind zich hier een grote staande vitrine welke nu is gevuld met vleeswaren.

in de 1e werkruimte is (wederom een ruim en open ingestelde ruimte) is een groot hakblok geplaatst en een ruime werkbank en een 3 tal inductie platen en een grote professionele stopper ( worstvuller) tevens weer voldoende werk en opslag ruimte.

in de 2 e werkruimte is wederom ( zelfde grote als de eerste) een hakblok geplaatst en wederom in  voldoende werk ruimte en een mooie magmixer.

grenzend aan de 1e en de 2e werkruimte,s staan een grote koelcel, vriescel en een 0 graden koelcel ( alle voldoen keurig aan de haccp normen)

in 3e werkruimte staat een grote worst molen en stopper, lintzaag, Rational steamer, grote geijkte weegschaal en een convectie oven

aan deze ruimte vast is het personeel ruimte met een vaatwas machine en koffiezet apparaat etc met hieraan vast Toilet en stoppen groep.

 

Voor verdere vragen neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Beleggingspand
HOTEL HOOFDDROP
240 240
Beleggingspand
HOTEL WELLNESS
68 68

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos