Prachtig Eat Drink & More Restaurant, Wittevrouwen Utrecht

Top locatie Wittevrouwen Utrecht €250.000,-

Overview

Prijs
Top locatie Wittevrouwen Utrecht €250.000,-
Contactpersoon
Frans Wagenaar
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Nederland , Utrecht

Beschrijving

Midden op een van de drukste straten in hartje Utrecht , is deze parel gevestigd en wordt ter overname aangeboden via www.uwhorecamakelaar.nl

De buurt is geweldig, de huizen zijn prachtig en de bewoners houden van eten en drinken door samen te komen op oa deze prachtige locatie. Of het nu om ontbijt, lunch, koffie, borrel of diner gaat, de hele dag is het druk en er is altijd beweging. De bediening is top en de locatie staat er om bekend dat bijna iedereen iedereen kent, ook al ken je elkaar vaak niet. Je voelt je er thuis en het team dat hier elke dag zijn uiterste best voor doet vindt dit belangrijk om de gasten altijd het thuisgevoel te geven. Even weg in je eigen buurt.

Het unieke horeca object is ca twee jaar geleden helemaal heringericht en verbouwd en voldoet aan de modernste standaarden en wettelijke verplichtingen. Daarnaast is de locatie volledig gestyled en iedereen voelt zich direct thuis op deze hotspot. Zakelijk, studenten, privé, kinderen, gezinnen, families, buurtbewoners, maar ook toevallige passanten, alles komt hier samen om te genieten. Uitsluitend verse producten van de beste kwaliteit, duurzaam en verantwoord en dat ook nog eens tegen een vriendelijke prijs. Waar kom je dat nog tegen tegenwoordig.

Het object is in totaal ca 150m2 groot, waarvan ca 85m2 verdienend oppervlak. Buiten is tevens een terras met ca 8 a 10 plaatsen. Lekker op straat zoals dat gebruikelijk is bij een gezellige gelegenheid. In de ochtend en middag heerlijk de zon en dat in combinatie met een lekker hapje en drankje, wat wil je nog meer.

Binnenkort volgt meer informatie over deze pracht locatie, die een volledige horecavergunning heeft, maar als de interesse nu al is gewekt, twijfel niet om mij te benaderen via 030-2378060 of frans@uwhorecamakelaar.nl

Deze zaak is een buitenkans om een instapklare horecaformule te betrekken die staat als een huis. Graag informeer ik u over de mogelijkheden. Twijfel niet en neem direct contact met mij op en wordt ook, net als ik, fan van deze toplocatie. Misschien is deze dan binnenkort zelfs van U.

Gastvrije groeten vanuit Utrecht, Frans Wagenaar

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos