ABSOLUTE A1 LOKATIE IN AMERSFOORT

A1 LOKATIE IN AMERSFOORT

Overview

Prijs
A1 LOKATIE IN AMERSFOORT
Contactpersoon
Abraham Tunc
Telefoonnummer
0618710008
Type
Horeca overname
Verkocht
No
Contract
Te Koop
Status
Beschikbaar
Lokatie
Utrecht , Amersfoort

Beschrijving

Ter overname aangeboden door Uw HorecaMakelaar dit prachtig hoekpand met veel lichtinval. Het is gelegen op een absolute A1 locatie in winkelcentrum van Amersfoort (totaal ca. 130 m2).

Het winkelcentrum ligt midden in het hart van Amersfoort. Er zijn verschillende winkels aanwezig. Daarnaast zijn er ook veel unieke ondernemers. Er zijn meer dan 60 winkels. En er is voldoende parkeerruimte beschikbaar. verschillende evenementen in het winkelcentrum etc etc.

Het gaat om een dag -en avondzaak op een hoeklocatie in Amersfoort, waar de winkelende publiek de zaak niet kan ontgaan.

Amersfoort telt circa 155.000 inwoners (bron: CBS 30 april 2017) en is daarmee de 15e stad van Nederland. Amersfoort heeft een bruisend stadshart en het studentenleven neemt in snel tempo toe door het groeiende aanbod van HBO opleidingen. De stadskern met haar winkelstraten kent een bijzonder laag leegstandspercentage ten opzichte van de rest van Nederland. Het aanbod van horeca is groot en trekt veel toerisme. Daarnaast zijn er vele grote festivals waardoor het stadshart druk bezocht wordt. Deze horeca gelegenheid is zowel overdag als in de avond uren open. Door de grote ramen heeft de zaak een open karakter met heel veel licht. Gelet op de locatie heeft het bedrijf een potentie om ruim 1,5 miljoen omzet te maken. Deze zaak is geschikt voor vele doeleinden en concepten. Zonder al te veel investeringen kan de zaak omgetoverd worden tot diverse concepten: grand-cafe, Franse keuken, Aziatisch restaurant, mediterraanse keuken, Zuid-Amerikaans concept, lunchroom enz.

Bestemming
Lunchroom / daghoreca / avondhoreca.

Zitplaatsen
Binnen beschikt het object over ca. 66 zitplaatsen.. Het terras aan de voor- en zijkant van het pand en beschikt nu over ca. 40 zitplaatsen. Er is een aanvraag gedaan voor 4 meter terras aan de voorkant. Er is ook al goedkeuring voor extra dubbel deuren aan de voorkant.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie
Nader te bepalen. Maar zonder voldoende eigen middelen is niet nodig te reageren. Minimaal dient een aspirant koper over ruim een ton eigen financiële middelen te beschikken. Bieden mag uiteraard ook! Franchising/pachten is eventueel voor de juiste persoon mogelijk!

Huur:

Huurprijs € 2.780 per maand, exclusief BTW
Het betreft een huurovereenkomst conform 7:290 BW Winkelruimte en overige bedrijfsruimten aangevuld met standaard horecabepalingen.

Betaling huur
Per maand vooruit.

Waarborgsom
3 maanden plus BTW.

Bruikleen:

Geen. Alle inventaris is eigendom en zit bij de overname inbegrepen. Geen verplichtingen van brouwerijen en leveranciers.

Technisch:

Het pand en inventaris zijn in goede staat. De zaak beschikt over een krachtstroomaansluiting en een erkend professionele afzuiginstallatie.

Personeel:

Geen personeel overname.

Inrichting:

Inrichting is nieuw en veel met nog minimaal half jaar garantie.

Verplichtingen:

Geen verplichtingen met brouwerijen en leveranciers.

NEN-rapport:

Van het object is er NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

DISCLAIMER

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bijzonderheden

  • Casco
  • Lease contracten
  • Mogelijk op afbetaling
  • op aanvraag
  • Shareholders
  • Terras
  • Verplichtingen
  • Woning
  • zalen

Lokatie

Andere objecten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak nu een vrijblijvende afspraak geheel kostenloos